Plnená roláda z tekvice hokkaido



Ingrediencie: Na plnku:
  • plátkový syr Eidam
  • 4 na tvrdo uvarené vajcia
  • 1 pohár sterilizovanej červenej papriky
Postup:

Najprv najemno rozmixujte ovsené vločky. Najemno nastrúhajte tekvicu a trošku z nej vytlačte šťavu. Zmiešajte vločky a tekvicu a pridajte tam nadrobno nakrájanú orestovanú cibuľu, majoránku, nasekanú petržlenovú vňať, pomletú kápiu v soli, rozšľahané vajíčko a prelisovaný cesnak. Trošku osoľte a okoreňte. Všetko dôkladne premiešajte. Na plech si dajte alobal, potrite ho olivovým olejom a posypte mletými ovsenými otrubami. Pridajte jednu polovicu vymiešanej zmesi. V strede si urobte jamku a naukladajte do nej plátky syra, na polovicu prekrojené vajíčka a červenú papriku. Dajte na vrch druhú polovicu zmesi, vyformujte tvar rolády a vrch posypte trochou ovsených otrúb. Prikryte roládu zo všetkých strán alobalom. Pečte pri teplote 180 stupňov cca 50 minút. 10 minút pred koncom odokryte alobal a nechajte roládu trošku pripiecť.

31.7.2013

GALÉRIA:

DISKUSIA:

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár. Buďte prvý.