-
Všetko odšťaviť . . .
-
Pravidelne cvičíte, počítate kalórie, jete ovocie a zeleninu a aj napriek tomu sa vám zdá, že vôbec nechudnete? Je možné že ste prehliadli nejaké malé chyby? Ponúkame vám desať najčastejších chýb . . .
-
Cesto: bielky vyšľaháne s prebio sweet, pridáme žĺtky. Varechou zľahka zamiešame preosiate kakao so sódou. Cesto rozdelíme na dve časti, rozotrieme ho na mastný papier a pečieme pri teplote 220 °C . . .
-
Vložte všetky prísady do odšťavovača. Podávajte s niekoľkými kockami ľadu. . . .
-
Predhrejte rúru na 150 stupňov. Bohato potrite veľký plech na pečenie olivovým olejom, asi 2 polievkové lyžice. Poukladajte baklažán na plech. Posypte soľou a čerstvo mletým čiernym korením. Pečte po . . .
-
Veľa ľudí má problém pri varení z receptov, kde sa uvádza množstvo ako tekutina, presnejšie povedané v mernej jednotke „pohár“ alebo „šálka“. Je pravda, že niektoré potraviny v pevnom (sypkom) stave . . .
-
Z bielka vyšľahajte redší sneh. V mise zmiešajte strúhanku s parmezánom, cesnakom a korením. Cukety umyte, osušte a nakrájajte na 3 mm hrubé kolieska. Každé koliesko vložte do snehu a potom . . .
-
Zmiešajte v miske quinou, marhule, vlašské orechy, bazalku, olivový olej, med, soľ a korenie. Pridajte kozí syr a maliny, opatrne rozložiť po celom šaláte. Konzumujte hneď po pridaní syru a malín. . . .
-
Kurkuma patrí medzi rastliny, ktorá je nenáročná na pestovanie vo vnútri domu či bytu. Nepotrebuje skoro žiadnu starostlivosť a má rada čiastočné svetlo. Môžete z nej časti odtrhnúť a zvyšok nechať v . . .
-
Dajte uvariť vodu do veľkého hrnca, osoľte ju. Zmiešajte krupicu, múku, zomleté orechy, vajcia, sol, olej, vodu. Vznikne vám haluškové cesto. Vodu dajte najskôr 200ml, potom prípadne postupne . . .