-
Rozohrejte olej na panvici. Pridajte cibuľu a cesnak a varte 1-4 minúty. Pridajte citrónovú šťavu a varte 1 minútu, potom pridajte uhorky, vývar, soľ a korenie. Nechajte zovrieť. Znížte teplotu a . . .
-
Všetky ingrediencie odšťaviť v odšťavovači . . .
-
Vývar a cuketu dajte do hrnca a priveďte k varu. Znížte teplotu a varte po dobu 7-10 minút. Rozmixujte zmes s ponorným mixérom, až sa stane kompaktná. Postupne pridajte syr a varte kým sa neroztopí. . . .
-
Tekvicu aj s kôrou dôkladne umyjeme, prerežeme na dva časti, vydlabaním odstránime semienka a tekvicu nakrájame na veľké kusy. Na oleji opražíme cibuľu a tekvicu, prilejeme vývar alebo vodua uvedieme . . .
-
Dajte všetky prísady do mixéra a mixujte pokiaľ nebude kokteil hladký a krémový. Potom okoštujte a a k je treba môžete dochutiť podľa seba ďalšími papričkami, cibuľou, limetkovou šťavou alebo soľou. . . .
-
Všetko dajte do mixéra a rozmixujte. Vzniknuté cesto smažte na teflónovej panvici, ktorú predom len ľahko potriete kokosovým alebo olivovým olejom. Môžete podávať s čučoriedkami, alebo avokádovou . . .
-
Do múky rozbijeme dve celé vajíčka, a dva žĺtky. Osolíme, pridáme olej, a vodu. Rukou vymiesime tuhé cesto. Pripravíme si plnku: Do misky si dáme žĺtok, riccottu, a nakrájanú šunku. Pridáme . . .
-
Cesto: bielky vyšľaháne s prebio sweet, pridáme žĺtky. Varechou zľahka zamiešame preosiate kakao so sódou. Cesto rozdelíme na dve časti, rozotrieme ho na mastný papier a pečieme pri teplote 220 °C . . .
-
Predhrejte rúru na 220 stupňov. Dajte špargľu, mrkvu, cibuľu a cukety do veľkej misy a dobre ich premiešajte s olivovým olejom, soľou a korením. Dajte zmes na plech a pečte 20 minút. Po desiatich . . .
-
Veľa ľudí má problém pri varení z receptov, kde sa uvádza množstvo ako tekutina, presnejšie povedané v mernej jednotke „pohár“ alebo „šálka“. Je pravda, že niektoré potraviny v pevnom (sypkom) stave . . .