|<<         1 2 3 4           >>|
Prírodné recepty na vlasy

Prírodné recepty na vlasy

Nazrite do kuchyne a nájdete najlepšie kondicionéry ktoré vám hydratujú a oživia vaše vlasy. Predstavíme si štyri rôzne masky pre každý typ vlasov. Všetky masky sú jednoduché a pripravíte ich za pár minút z ingrediencií ktoré určite nájdete v chladničke alebo v špajzy. Suché vlasy - olivový olej a vajcia. Zmiešajte tri polievkové lyžice extra panenského olivového oleja s dvoma vajcami. Naneste si zmes na vlasy a nechajte pôsobiť 20 minút. Potom si vlasy opláchnite čistou vodou. Olivový . . .
Papája a jej zdravotné výhody

Papája a jej zdravotné výhody

Papája a jej zdravotné výhody. Papája poskytuje úľavu a zmierňuje bolesti kĺbov. Popis Krištof Kolumbus nazval papáju ako "ovocie anjelov". Všimol si, že karibskí domorodci jedli toto ovocie po veľkom jedle a nikdy nemali žiadne zažívacie ťažkosti. Papája má tvar pretiahnutého melónu alebo hrušky. Dužina je príjemne sladká s pižmovým podtónom, a jej štruktúra má jemne mäkkú kvalitu. Dužina zrelej papáje má bohato oranžovú farbu a môže mať žltý alebo ružový odtieň. Vnútorná . . .
Odšťavovanie vs Rozmixovanie: Ktorá z týchto metód je lepšia?

Odšťavovanie vs Rozmixovanie: Ktorá z týchto metód je lepšia?

To je otázka, ktorú si kladieme neustále. Čo je lepšie: odšťavovanie alebo rozmixovanie ? Je jedna metóda lepšia ako tá druhá? Džúsy aj smoothie hrajú dôležitú úlohu v každom wellness programe a my budeme rozprávať o výhodách oboch metód. Myslíme si, že aj spôsob odšťavovania aj rozmixovania sú veľmi prospešné, ale rôznymi spôsobmi. Ponúkame vám krátke porovnanie, ktoré popisuje rozdiely medzi nimi, rovnako ako niektoré špecifické výhody každého z nich. Aký je rozdiel . . .
Potrebujem detoxikáciu ?

Potrebujem detoxikáciu ?

Rovnako ako utierate nábytok od prachu a umývate kúpeľňu, aj ľudské telo potrebuje vyčistiť. Predovšetkým vtedy, ak sú súčasťou Vašej stravy balené potraviny, hydrogenované tuky a oleje, biela múka a cukor alebo ak sa vystavujete pôsobeniu: - cigaretového dymu, - výfukových plynov, - plesní, - čistiacich prostriedkov, - smogu, - maliarskych výparov, - hnojív, - prachu, - zvieracích . . .
10 byliniek a korenín pre smoothie

10 byliniek a korenín pre smoothie

Rozmarín: Nie veľa ľudí vie, že rozmarín obsahuje karnosolovú kyselinu a karnozol, čo sú skvelé protizápalové látky. Tieto dve zlúčeniny blokujú COX-2, čo je enzým, ktorý spôsobuje v tele bolesť a zápaly. Extraktom rozmarínu je tiež blokovaný aj oxid dusnatý, ktorý tiež hrá úlohu v zápaloch v tele. Rozmarín tiež povznáša náladu,pomáha pri migrénach a predchádza rakovine. Pridaním trochu rozmarínu do vašich koktailov alebo džúsov (1-2 lyžičky) je skvelý spôsob, ako využívať tieto výhody. . . .
Premena tela - premena na modelku!

Premena tela - premena na modelku!

Kelsey sa prebudila keď zbadala, ako na ňu z osobnej váhy pozerá cifra 80 kilo. Ako prvé si upravila jedálniček a následne zhodila zo svojej hmotnosti. Teraz vyzerá ako modelka a zúčastňuje sa rôznych fyzických súťaží. Prečo som začala ? Bola som veľmi aktívna na strednej škole – pochádzala som z malého mesta a bola som schopná hrať všetky športové hry a popritom jesť, s prepáčením za výraz, ako prasa, a vyzerala som štíhlo ako strúčik fazule. Akonáhle som sa dostala na vysokú školu, moja . . .
Najlepšie vitamíny a doplnky pre ženy.

Najlepšie vitamíny a doplnky pre ženy.

Zatiaľ čo väčšina z vás je usilovná, čo sa týka zdravého stravovania a zabezpečenia správnych potravín vo vašej pravidelnej strave, stále je ale potrebné riešiť vitamíny vo forme doplnkov. Je to poľutovaniahodné, ale život v týchto dňoch je tak rýchly, že potraviny dnes, nie sú také isté ako včera. Doba sa mení, pôda je vyčerpaná zo svojich živín a naše životné prostredie je znečistené. Preto aj napriek vašej snahe je potrebné pre zabezpečenie optimálneho zdravia a na boj proti každodennému . . .
Spoločné rodinné jedenie pre lepšie duševné zdravie detí

Spoločné rodinné jedenie pre lepšie duševné zdravie detí

Spoločné rodinné jedenie je ideálne pre zblíženie sa s dieťaťom. Americkí vedci odhalili, že pravidelné rodinné jedlá sú skvelé pre zlepšenie duševného zdravia detí, najmä dospievajúcich. Do štúdie bolo zahrnutých 26.000 dospievajúcich detí vo veku od 11 do 15 rokov. Dotazník obsahoval otázky týkajúce sa frekvencie spoločného jedávania so svojimi rodičmi resp. s celou rodinou, ale aj celý rad ďalších úloh, ktoré odhaľujú stav ich duševného zdravia. Výsledky ukázali, že častejšie . . .
Čierny čaj vs. zelený čaj

Čierny čaj vs. zelený čaj

Po celé stáročia, čaj je jedným z najzdravších a najobľúbenejší nápojov po celom svete. Je známy ako jeden z najzdravších, stimulačných, jednoduchých a bezpečných liekov v boji proti rôznym chorobám a poruchám zdravia. Je k dispozícii v rôznych typoch a variáciách chutí. Avšak veľa ľudí má dilemu a nevie pre aký typ čaju sa má rozhodnúť, pretože nevie ktorý je najzdravší. Pokiaľ ide o prínos pre zdravie, zo všetkých druhov čaju, na špici pyramídy sa umiestnili zelené a čierne čaje. Ktorý z nich . . .
Základné faktory pre ploché brucho

Základné faktory pre ploché brucho

Mnoho žien trpí na brucho a všetky chcú získať pekné ploché bruško. Ak máte dostatok trpezlivosti sledovať všetky veci popísané nižšie, získate ploché bruško, ktorým sa budete môcť pýšiť aj v plavkách. Budete musieť dodržiavať tri dôležité faktory pre ploché bruško. Je to čistá strava, cvičenie a správny spánok. Možno ste už čítali veľa týkajúceho sa tejto témy. Čistá strava znamená potraviny, ktoré sú zdravé a bez nežiaducich tukov, ktoré ukladajú tuk vo vašom tele. Ako prvé, musíte . . .
|<<         1 2 3 4           >>|