-
Určité zdroje radia špaldu medzi zdravotné obilie č. 1. Špalda nie je len odroda pšenice. Špaldová látka sa javí byť medzi všetkými ostatnými rastlinami najbližšou príbuznou ľudskej plazmy (ľudskej . . .
-
Suroviny zmiešame, vytvoríme riedke palacinkové cesto, ktoré necháme chvíľu odstáť. Ovsený nápoj palacinky prirodzene ochutí svojou sladkastou chuťou a zároveň funguje podobne ako vajíčko. Ak chcete . . .
-
Všetko mixujte v mixéri, kým nezískate požadovanú štruktúru. Pesto vám vydrží v chladničke jeden týždeň. Môžete ho použiť ako doplnok k čerstvým šalátom, k cestovinám alebo ako díp k čerstvej . . .
-
Vyšľaháme vajcia s cukrom na penu, ostatné suroviny a poriadne vymiešame. Cesto by malo mať bábovkovú konzistenciu. V prípade, že máte menej šťavnatú mrkvu, pridáme trochu vody. Plech vymastíme . . .
-
Predhrejte rúru na 180 stupňov, na plech položte papier na pečenie. Umyte zemiaky a prekrojte ich na polovicu. Vydlabte zemiakové polovičky, tak aby ste ich mohli napĺňať. Vydlabanú časť zemiakov . . .
-
1.
Zmiešame sušené a čerstvé brusnice, med, pomarančovú kôru, škoricu, kardamóm (alebo nové korenie), varíme na panvici na miernom ohni. Zmes privedieme do mierneho varu a varíme za stáleho . . .
-
Všetky ingrediencie odšťaviť v odšťavovači . . .
-
Aby sme uvarili quinou, dáme do panvice vodu s quinoou, privedieme k varu a dusíme s vekom 15-20 minút, pokým sa nevyparí všetka voda. Potom stiahneme panvicu z ohňa a necháme vychladiť.
. . .
-
Odšťavte jablká v odšťavovači. Jablkovú šťavu spolu s mandľovým mliekom zohrejte na miernom ohni (nie variť). Nalejte do pohára a posypte postrúhaným muškátovým orieškom a škoricou. Hneď vypite. . . .
-
V našom každodennom živote jeme veľa potravín, ktoré obsahujú tuky. Ale pravdou je, že väčšina z nás nevie o tukoch skoro vôbec nič.
Sú všetky potraviny, ktoré jeme, naozaj bez zlých tukov, alebo . . .