- 
			
			
				
			
			Všetko mixujte v mixéri, kým nezískate požadovanú štruktúru. Pesto vám vydrží v chladničke jeden týždeň. Môžete ho použiť ako doplnok k čerstvým šalátom, k cestovinám alebo ako díp k čerstvej . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Dajte všetky ingrediencie do odšťavovača a odšťavte. Podávajte s ľadom.  . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Aký si zdravý ? Stravuješ sa zdravo ? Cvičíš pravidelne ? Piješ prinajmenšom aspoň 8 pohárov vody denne ? Myslíš že máš dostatok spánku každý deň ? Naše telo je náš chrám a musíme sa oň starať ak . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			To je otázka, ktorú si kladieme  neustále. Čo je lepšie: odšťavovanie alebo rozmixovanie ? Je jedna metóda lepšia ako tá druhá? Džúsy aj smoothie hrajú dôležitú úlohu v každom wellness programe a my . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Veľa ľudí má problém pri varení z receptov, kde sa uvádza množstvo ako tekutina, presnejšie povedané v mernej jednotke „pohár“ alebo „šálka“. Je pravda, že niektoré potraviny v pevnom (sypkom) stave . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Predhrejte rúru na 180 stupňov.
 Rozkrojte avokádo na polovice a odstráňte kôstku. Vydlabte vnútro avokáda tak, aby ostalo po okrajoch približne pol centimetra. Vydlabané avokádo odložte do misky. . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Očistené kuracie prsia okoreňte grilovacím korením a korením gyros. Na malom množstve olivového oleja prudko opečte mäso cca 5 minút z obidvoch strán. Potom ho preložte do zapekacej misy, podlejte . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Všetko zmiešajte dokopy a polejte dresingom. . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Tuniakove steaky dáme do misy. Všetky ingrediencie na tuniaka zmiešame dokopy a vylejeme na steaky. Misu uzavrieme celofánom a dáme na hodinu do ľadničky.  Po hodine môžeme tuniaka ugrilovať, z . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Pravidelne cvičíte, počítate kalórie, jete ovocie a zeleninu a aj napriek tomu sa vám zdá, že vôbec nechudnete? Je možné že ste prehliadli nejaké malé chyby? Ponúkame vám desať najčastejších chýb . . .