|<<          1 2 3           >>|
Pečené pirohy plnené s feta syrom
Najprv vyšľaháme samotné maslo. Potom k nemu pridáme jogurt, soľ a všetko spolu premiešame. Na koniec pridáme múku rozmiešanú s práškom do pečiva. . . .
Nivovo– paprikové šamrolky
Lístkové cesto rozvaľkáme paličkou. Trubičky na šamroly jemne potrieme olejom a rezané plátky cesta navinieme smerom od užšej po hrubšiu časť . . .
Cesnakovo-syrové pečivo
Z uvedených surovín vypracujeme cesto. Necháme v chlade 20 minút odpočinúť. Na pomúčenej doske vyvaľkáme na hrúbku asi 0,5cm. A môžme ľubovoľnými . . .
Jednoduchý nepečený čokoládový cheesecake
Sušienky rozdrvíme a pridáme rozpustené maslo. Zmes roztlačíme na tortovú formu vystlanú alobalom. Dáme nad paru rozpustiť čokoládu. Zatiaľ si v . . .
Dvojfarebné bezlepkové kocky
Cesto: bielky vyšľaháne s prebio sweet, pridáme žĺtky. Varechou zľahka zamiešame preosiate kakao so sódou. Cesto rozdelíme na dve časti, rozotrieme . . .
Cuketovo mätové lievance
Nastrúhajte cuketu do misky a pred preložením do druhej misky, z nej povytláčajte šťavu. Mätu a jarnú cibuľku nakrájajte na tenké kúsky a pridajte k . . .
Najjednoduchšie zdravé sušienky na svete
Popučte banány v miske, pomiešajte s ovsom a korením. Vytvarujte sušienky a pečte 15 min na 180 stupňov . . .
Avokádovo mandľovo pistáciové muffiny
Do stredne veľkej misy pridajte: cícerovo fazuľovú múku, stéviu, proteínový prášok, prášok do pečiva a sódu. Odložte misu bokom. Rozpoľte avokádo, . . .
Cuketové chipsy
Z bielka vyšľahajte redší sneh. V mise zmiešajte strúhanku s parmezánom, cesnakom a korením. Cukety umyte, osušte a nakrájajte na 3 mm hrubé . . .
Pečené vajcia v paradajkových pohárikoch
Odrežeme vrch paradajky a vnútro vydlabeme. Ak vám paradajka nestojí, môžete zo spodu trošku zrezať, ale len trošku aby ste nepoškodili dno. Na dno . . .
Brokolicová roláda
Do hrnca dáme roztopiť maslo, nasypeme špaldovú polohrubú múku a vymiešame. Pridáme horúce osolené mlieko a varíme asi 5 minút za stáleho miešania . . .
Vanilkovo syrový koláč
Rozdrvte sušienky a zmiešajte ich s rozpusteným maslom a 1 lyžicou hnedého cukru. Dajte zmes do chladničky. Zo smotany vyšľahajte šľahačku. Zmiešajte . . .
Ovsené lievance
Vločky namočíme cez noc do mlieka (necháme v chladničke). Ráno pridáme vajce, múku, soľ, prášok do pečiva, škoricu, xylitol a všetko dobre . . .
Zapekaná cuketa s mozarellou a paradajkou
Cuketu, paradajky a mozarellu si nakrájame na cca 1 cm hrubé plátky. Na plech naukladáme nakrájanú cuketu a trošku posypeme korením na zeleninu. Na . . .
Pečené baklažány s paradajkami a mätou
Predhrejte rúru na 150 stupňov. Bohato potrite veľký plech na pečenie olivovým olejom, asi 2 polievkové lyžice. Poukladajte baklažán na plech. . . .
Grilované avokádo plnené paradajkovou salsou
Pripravte gril na priame grilovanie na stredne silný oheň.

Pretlačte strúčik cesnaku do stredne veľkej misy. Pridajte olej a . . .
Domáca Nutela
Avokádo poriadne roztlačte vydličkou na kašu, pridajte kakao a med (sirup z agáve) a dokladne premiešajte. . . .
Šúľance zo pšena
Pšeno poriadne prepláchneme, aby nebolo horké. Dáme ho variť do vody v pomere 1 diel pšena, 2 diely vody. Privedieme do varu, trošičku osolíme. . . .
Syrové špaldové pagáčiky
Suroviny zmiešame, vypracujeme cesto a dáme na 2 hodiny odstáť do chladničky. Cesto rozvaľkáme na asi 1 cm plát, z ktorého vykrajujeme pagáčiky. . . .
Tvarohový koláč s ovocím
V jednej mise vyšľaháme celé vajcia na penu. V ďalšej miske zmiešame rozpustené maslo s tvarohom a túto zmes ručne primiešame do vajec. Pridáme . . .
|<<          1 2 3           >>|