Základné faktory pre ploché brucho

Mnoho žien trpí na brucho a všetky chcú získať pekné ploché bruško. Ak máte dostatok trpezlivosti sledovať všetky veci popísané nižšie, získate ploché bruško, ktorým sa budete môcť pýšiť aj v plavkách.

Budete musieť dodržiavať tri dôležité faktory pre ploché bruško. Je to čistá strava, cvičenie a správny spánok. Možno ste už čítali veľa týkajúceho sa tejto témy.

Čistá strava znamená potraviny, ktoré sú zdravé a bez nežiaducich tukov, ktoré ukladajú tuk vo vašom tele. Ako prvé, musíte identifikovať tieto potraviny. Potom ich musíte úplne odstrániť z jedálnička a nikdy sa ku ním nevrátiť späť.

Musíte konzumovať potraviny s vysokým obsahom vlákniny, bielkovín a zdravých sacharidov pre dobrú energiu, ktorú potrebujete. Mali by ste jesť ryby, vajcia, nízkotučné jogurty, nízkotučné mlieko, ovos, sušené ovocie, mandle.

Tiež je potrebné zahŕňať veľa zeleniny a ovocia do vašej stravy. Dobrá strava je primárny spôsob, ako získať ploché brucho. Ale samotná čistá strava nevyrieši problém s vašim bruškom. Čo musíte urobiť, je tiež intenzívne cvičiť.

Vždy keď budete cvičiť, udržujte slovo „intenzívne“ vo vašej mysli. Viac ako dávať dôraz na konkrétne cviky na brucho, robte veľa komplexných cvičení na celé telo, ako napr. push up, push in, squats, lunges, atď.

Zvýšte počet opakovaní a intenzitu, hneď ako získate viac sily. Nikdy sa nevzdávajte. Každý subjekt má svoje vlastné charakteristiky. Niektoré typy tela budú reagovať rýchlo , iným typom tela to bude trvať o niečo dlhšie Takže buďte trpezlivý a vždy majte v mysli svoj cieľ..

Ďalšia zásadná vec, ktorá vám pomôže získať ploché bruško je spánok. Musíte spať 7-8 hodín denne a vyhýbať sa čo najďalej od nočných občerstvení. Spánok vás zbaví všetkého vašeho stresu a na oplátku vám pomôže správne a vyvážene jesť.

Buďte trpezliví a vždy majte tento cieľ vo vašej mysli, a so sto percentným nasadením dostanete vaše ploché bruško.

25.2.2013

GALÉRIA:

DISKUSIA:

Andromeda
Inak to je mega, ze v tomto clanku pisete, ako je potrebne pre ploche brusko jest vela nizkotucnych vyrobkov a vo vasom inom clanku varujete, ze niskotucnym vyrobkom sa treba vyhybat, lebo neprispievaju k chudnutiu:

http://www.vsetkoprezdravie.sk/clanok/13-najvacsich-klamstiev-ohladom-vyzivy-ktore-robia-svet-chorym-a-tucnym - konkretne bod 8, ktory hovori (a ja s tym suhlasim):

"V roku 1977 zdravotnícke orgány povedali, že všetci by mali jesť stravu ktorá má málo obsahu tuku a veľký obsah karbohydrátov. V tej dobe bolo toto vyhlásenie založené na politických rozhodnutiach a nízkej kvalite štúdií. Je zaujímavé, že epidémia obezity sa rozšírila práve v tomto období. Od tejto doby bolo niekoľko masívnych štúdií ohľadom nízkotučnej stravy. Inštitúcia Women's Health Initiative, vykonala najväčšiu štúdiu na nízkotučnú stravu. Zapojilo sa celkovo 48835 žien a trvala 7 a pol roka. Náhodne boli vybrané ženy ktoré jedli nízkotučné výrobky a zvyšné pokračovali vo svojej doterajšej strave. Výsledky ukázali, že ženy, ktoré boli na nízkotučnej strave, vážili len o 0,4 kg menej (za 7,5 roka) ako ostatné ženy. Štúdiou sa tiež zistilo, že u žien ktoré jedli nízkotučnú stravu sa neprejavilo žiadne zníženie kardiovaskulárnych ochorení alebo ochorení na rakovinu. (66, 67, 68). Takisto aj iné štúdie sa zhodujú s týmito výsledkami, že nízkotučná strava je úplne neúčinná (69, 70). Hoci pre zdravých ľudí je táto strava neškodná, pre ľudí s obezitou, metabolickým syndrómom alebo diabetom, môže byť táto strava vyložene škodlivá.
Zrátané a podčiarknuté: Nízkotučná a vysoko karbohydrátová strava, ktorá je bežne odporúčaná potravinovými organizáciami, je veľké zlyhanie, aj napriek tomu, že bolo opakovane dokázané, že táto strava je neúčinná."

Cenim, ze sirite medzi ludi zdravy lifestyle, ale davajte si pozor, co vypustate von. Mna vasa stranka zaujala, preto som si precitala viac clankov a asi by to chcelo vacsiu kontrolu prispevkov..

Drzim palce, vela stastia.
Reagovať | 26. 1. 2014, 15:04:18
Vsetkoprezdravie
Dobry den,

dakujeme za Vas prispevok, je urcite pre nas prinosom, hlavne kvoli tomu ze clanky naozaj citate a informacie aj tiredite a porovnavate. Ale k podstate tohoto clanku. Samotny clanok neodporuca nizkotucne vyrobky. Ako sa pise v clanku, ide o tri zakladne faktory:
"Budete musieť dodržiavať tri dôležité faktory pre ploché bruško. Je to čistá strava, cvičenie a správny spánok." ....... "Čistá strava znamená potraviny, ktoré sú zdravé a bez nežiaducich tukov, ktoré ukladajú tuk vo vašom tele."
Čo sú nežiadúce tuky, určite viete, keďže sa zaujímate o zdravú stravu, takže nebudeme zbytočne rozpisovať.
Ďalej sa spomína čo by sa malo jesť:
"Musíte konzumovať potraviny s vysokým obsahom vlákniny, bielkovín a zdravých sacharidov pre dobrú energiu, ktorú potrebujete. Mali by ste jesť ryby, vajcia, nízkotučné jogurty, nízkotučné mlieko, ovos, sušené ovocie, mandle."
Ano, tu boli spomenute dva mliecne vyrobky v nizkotucnej podobe, ale neslo o odporucanie nizkotucnej stravy, skor mierne obmedzenie tukov v mliecnych vyrobkoch. Rozhodne z kontextu celeho clanku nie je mozne usudzovat nieco, ako ste napisali Vy :
"v tomto clanku pisete, ako je potrebne pre ploche brusko jest vela nizkotucnych vyrobkov "

Este raz dakujeme za komentar a verime ze vas prispevok nebol posledny.

Prajeme pekny zvysok dna.



Reagovať | 26. 1. 2014, 17:24:22