-
Cuketu očistíme, umyjeme a na hrubo postrúhame. V miske zmiešame sypké suroviny, pridáme vajíčka, tvaroh, soľ a korenie. Nakoniec pridáme postrúhanú cuketu z ktorej sme vyžmýkali vodu. Z cesta . . .
-
Nie každý znáša dobre mak a pritom je to potravina, ktorá je svojím obsahom prírodného vápniku s inými neporovnateľná. Podľa niektorých informačných prameňov je výluh z mletého maku plne . . .
-
Najskôr sa budeme zaoberať obilninami. Medzi obilniny zaraďujeme pšenicu (špaldu), ovos, jačmeň, žito, proso, ryžu, kukuricu, ale aj pohánku, quinou a amarant, ktorý síce botanicky patrí do inej . . .
-
Veľa ľudí má problém pri varení z receptov, kde sa uvádza množstvo ako tekutina, presnejšie povedané v mernej jednotke „pohár“ alebo „šálka“. Je pravda, že niektoré potraviny v pevnom (sypkom) stave . . .
-
Určité zdroje radia špaldu medzi zdravotné obilie č. 1. Špalda nie je len odroda pšenice. Špaldová látka sa javí byť medzi všetkými ostatnými rastlinami najbližšou príbuznou ľudskej plazmy (ľudskej . . .
-
Najprv si odšťavte ananás a šťavu dajte do nádoby na ľad. Potom odšťavte pomaranče a šťavu dajte do druhej nádoby na ľad. Obe dajte zamraziť do mrazničky. Jogurt, banán, med a škoricu rozmixujte v . . .
-
Udusíme rebarboru. Vložíme ju do mixéra a rozmixujeme dohladka. Potom k nej vmiešame jogurt, pomarančovú šťavu a xylitol. Zmes dáme do plytkej nádoby, prikryjeme a dáme do mrazničky na 3 – 4 hodiny, . . .
-
Zemiaky uvaríme, ošúpeme a urobíme z nich kašu. V kuchynskom robote dobre zmiešame zemiakovú kašu s vodou, cukrom, soľou a maslom. Keď je všetko dobre premiešané pridáme múku a droždie. Znovu necháme . . .
-
BOSU (Balance Trainer) je jedna z viacerých zaujímavých cvičebných nástrojov, ktorý sa v poslednej dobe objavil vo svete fitnesu. Prečo? Pretože sa dá použiť na rôzne aktivity, popri ktorých . . .
-
Tuniakove steaky dáme do misy. Všetky ingrediencie na tuniaka zmiešame dokopy a vylejeme na steaky. Misu uzavrieme celofánom a dáme na hodinu do ľadničky. Po hodine môžeme tuniaka ugrilovať, z . . .