Bezlepková Bábovka zo zlatých klasov



Ingrediencie: Postup:

Najprv si vymastíme bábovkovú formu maslom a vysypeme strúhanými mandľami (kto môže múku tak múkou). Rúru si predhrejeme na 170 stupňov. Do bielkov dáme xylitol a vyšľaháme do tuha (poriadny sneh, ktorý drží na miske). Potom postupne za stáleho miešania pridávame ostatné suroviny: žĺtka, olej, prášok do pečiva, zlaté. Polovicu z vymiešanej zmesi nalejeme do vopred pripravenej formy. Do zvyšnej polky pridáme polievkovú lyžicu kakaa, vymiešame. Nalejeme do bielej zmesi a dáme piecť. Teplotu v rúre stiahneme na 150 stupňov a pečieme cca 45 minút. Táto bábovka je naozaj božská.

7.4.2013

GALÉRIA:

DISKUSIA:

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár. Buďte prvý.