-
Odrežeme vrch paradajky a vnútro vydlabeme. Ak vám paradajka nestojí, môžete zo spodu trošku zrezať, ale len trošku aby ste nepoškodili dno. Na dno nasypte pol lyžičky talianskych byliniek, pridajte . . .
-
Brezový cukor je druh prírodného cukru. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je výrazne odlišný. Z konzumácie . . .
-
Predhrejte rúru na 220 stupňov. Dajte špargľu, mrkvu, cibuľu a cukety do veľkej misy a dobre ich premiešajte s olivovým olejom, soľou a korením. Dajte zmes na plech a pečte 20 minút. Po desiatich . . .
-
Pšeno poriadne prepláchneme, aby nebolo horké. Dáme ho variť do vody v pomere 1 diel pšena, 2 diely vody. Privedieme do varu, trošičku osolíme. Stiahneme oheň na minimum a varíme pod pokrievkou 15-20 . . .
-
Vytvorte si vrstvy sendviča podľa vašej vlastnej fantázie. . . .
-
Najprv vyšľaháme samotné maslo. Potom k nemu pridáme jogurt, soľ a všetko spolu premiešame. Na koniec pridáme múku rozmiešanú s práškom do pečiva. Spracujeme hladké cesto, ktoré zabalíme do fólie a . . .
-
Plank je jedným z populárnych cvičení v izometrickom tréningu. Počas robenia Planku svaly pracujú proti stacionárnemu odporu. Toto cvičenie sa bežne vykonáva počas regenerácie alebo procese . . .
-
Dáme si na panvicu kokosový olej a na miernom ohni ho roztopíme. Pridáme kúsky morčacieho mäsa, posypeme ho soľou a korením a opražíme pekne dozlata. Pridáme jablká a varíme asi dve minútky, kým . . .
-
Červená šťava v surovom červenom mäse nie je krv
Červená šťava, ktorá sa často zhromažďuje v baleniach s červeným mäsom nie je krv. Väčšina krvi je odstránená už počas spracovania a všetka ostatná . . .
-
Zajaca umyjeme, okoreníme, osolíme a sprudka opečieme. Šalotku a cesnak orestujeme na olivovom oleji, pridáme nakrájanú mrkvu, zarestujeme paradajky z konzervy a zalejeme tmavým pivom. Do tohto . . .