Dvojfarebné bezlepkové kocky



Ingrediencie:
Cesto:
  • 8 ks vajec
  • 6 PL prebio sweet (náhrada cukru od Norbi update)
  • 4 PL kakao
  • 1/2 ČL sóda bikarbóna
Krém:
  • 300 ml mlieko
  • 1 bal Zlatý klas
  • 100 g Prebio sweet
  • 300 g maslo
  • 60 g Nutella
  • 1 PL rum
Poleva: Postup:

Cesto: bielky vyšľaháne s prebio sweet, pridáme žĺtky. Varechou zľahka zamiešame preosiate kakao so sódou. Cesto rozdelíme na dve časti, rozotrieme ho na mastný papier a pečieme pri teplote 220 °C cca 15-20 minút.

Plnka: mlieko prevaríme s prebio sweet, zahustíme Zlatým klasom a necháme vychladnúť. Zašľaháme maslo a rum. Plnku rozdelíme na dve časti, do jednej pridáme Nutellu.

Upečené pláty rozrežeme priečne na polovicu, dostaneme štyri kusy a plníme striedavo bielou a nutellovou plnkou. Povrch polejeme čokoládovou polevou.

2.4.2013

GALÉRIA:

DISKUSIA:

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár. Buďte prvý.