-
Červená šťava v surovom červenom mäse nie je krv
Červená šťava, ktorá sa často zhromažďuje v baleniach s červeným mäsom nie je krv. Väčšina krvi je odstránená už počas spracovania a všetka ostatná . . .
-
Predhrejte rúru na 200 °C. Položte veľký kus alobalu na plech tak, aby ho bolo dosť na zabalenie lososa.
V miske zmiešajte med, horčicu, citrónovú šťavu, olej, papriku, čili lupienky, červenú . . .
-
Vytvorte si vrstvy sendviča podľa vašej vlastnej fantázie. . . .
-
Uvaríme si quinou al dente. Zoberiete šálku quinoy a 1,25 šálky vody. Priveďte do varu, znížte teplotu a varte 10 minút. Ak chcete môžete si uvariť quinou podľa návodu na obale. Vo veľkej miske . . .
-
V kuchynskom robote pomelieme uhorky s paprikou do hrubej pasty. Potom pridáme mätu a cesnak, a necháme ešte 15 sekúnd miešať. Túto zmes dajte do hlbokej misky a dôkladne premiešajte so studeným . . .
-
Brezový cukor je druh prírodného cukru. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je výrazne odlišný. Z konzumácie . . .
-
Dajte dužinu z kokosového orecha, citróny a ananás do odšťavovača a odšťavte. Do tejto šťavy potom nalejte kokosovú vodu z orecha a pridajte ľad. . . .
-
Rozdrvte sušienky a zmiešajte ich s rozpusteným maslom a 1 lyžicou hnedého cukru. Dajte zmes do chladničky. Zo smotany vyšľahajte šľahačku. Zmiešajte spolu smotanový syr, vanilkový extrakt a zvyšný . . .
-
Probiotiká sú mikroorganizmy, ako sú baktérie alebo kvasinky, ktoré upevňujú zdravie. Sú k dispozícii ako doplnky výživy a nachádzajú sa v potravinách. Na prvý pohľad sa môže zdať divná myšlienka o . . .
-
Cuketu najemno nastrúhame, posolíme a necháme postáť 15 minút. Za tento čas pustí veľmi veľa šťavy. Poriadne ju vyžmýkame od tekutiny aby ostala čo najsuchšia. K cukete pridáme pridáme strúhaný tvrdý . . .