-
Uvaríme si quinou al dente. Zoberiete šálku quinoy a 1,25 šálky vody. Priveďte do varu, znížte teplotu a varte 10 minút. Ak chcete môžete si uvariť quinou podľa návodu na obale. Vo veľkej miske . . .
-
Brezový cukor je druh prírodného cukru. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je výrazne odlišný. Z konzumácie . . .
-
Všetky ingrediencie odšťaviť v odšťavovači . . .
-
Veľa ľudí má problém pri varení z receptov, kde sa uvádza množstvo ako tekutina, presnejšie povedané v mernej jednotke „pohár“ alebo „šálka“. Je pravda, že niektoré potraviny v pevnom (sypkom) stave . . .
-
Beh je v podstate bratranec chôdze. Áno, beh je skvelý, ale po pravde povedané, tak isto je skvelá aj chôdza. A myslím si, že chôdza je naozaj úžasná. Pýtate sa prečo? Vzhľadom k tomu, že ak sa . . .
-
Pred tridsiatimi minútami ste zjedli zmrzlinu a teraz cítite bolesť a napätie v žalúdku? Ak ste sa v tej vete spoznali, je veľmi pravdepodobné, že trpíte neznášanlivosťou na laktózu.
Laktóza je . . .
-
V našom každodennom živote jeme veľa potravín, ktoré obsahujú tuky. Ale pravdou je, že väčšina z nás nevie o tukoch skoro vôbec nič.
Sú všetky potraviny, ktoré jeme, naozaj bez zlých tukov, alebo . . .
-
Avokáda olúpeme a rozmačkáme, pridáme tvaroh, sardinky a spoločne vymiešame. Ochutíme soľou
a citrónovou šťavou, vmiešame krájanú cibuľku a pažitku. Podávame so špaldovým chlebíkom a rajčinou. . . .
-
Predhrejte rúru na 180 stupňov. Rozohrejte veľkú panvicu, pridajte 1 lyžicu oleja a krúživými pohybmi rozotrite. Položte lososa na panvicu stranou bez kože a opražte dozlatista (približne 3 minúty). . . .
-
Z uvedených surovín vypracujeme cesto. Necháme v chlade 20 minút odpočinúť. Na pomúčenej doske vyvaľkáme na hrúbku asi 0,5cm. A môžme ľubovoľnými formičkami povykrajovať. Potrieme rozšľahaným . . .