-
Najprv pomelieme slnečnicové a tekvicové semienka v robote s nožmi v tvare do "S", tak aby nám ostala hrubá múka). V kávovom mlynčeku zomelieme ľanové semiačka. K pomletým slnečnicovým a tekvicovým . . .
-
Rozmixujte všetky ingrediencie v mixéri. . . .
-
Všetko odšťaviť . . .
-
Losos:
Losos je bohatý na vitamín D a omega - 3 mastné kyseliny, ktoré môžu pomáhať znížiť ochorenia srdca, rakoviny, kardiovaskulárne choroby, znižovať hladinu cholesterolu, vysoký . . .
-
To je otázka, ktorú si kladieme neustále. Čo je lepšie: odšťavovanie alebo rozmixovanie ? Je jedna metóda lepšia ako tá druhá? Džúsy aj smoothie hrajú dôležitú úlohu v každom wellness programe a my . . .
-
Nastrúhajte cuketu do misky a pred preložením do druhej misky, z nej povytláčajte šťavu. Mätu a jarnú cibuľku nakrájajte na tenké kúsky a pridajte k cukete.
V miske vyšľahajte vajcia. Do misky s . . .
-
Vyšľaháme vajcia s cukrom na penu, ostatné suroviny a poriadne vymiešame. Cesto by malo mať bábovkovú konzistenciu. V prípade, že máte menej šťavnatú mrkvu, pridáme trochu vody. Plech vymastíme . . .
-
Predhrejte rúru na 150 stupňov. Bohato potrite veľký plech na pečenie olivovým olejom, asi 2 polievkové lyžice. Poukladajte baklažán na plech. Posypte soľou a čerstvo mletým čiernym korením. Pečte po . . .
-
Používajte zdravé tuky Nie všetky tuky sú zlé. Zvoľte nenasýtené tuky (napr. olivový olej) pred nasýtenými tukmi, ako je maslo. Ale používajte ich s mierou, pretože všetky tuky obsahujú dosť . . .
-
Na servírovací tanier, alebo na jednotlivé taniere umiestnite paradajky, uhorky, plátky nektárinky a plátky červenej cibule. Posypte zmesou bielej fazule. Vytlačte dostatočné množstvo limetkovej . . .