|<<          1 2 3           >>|
Kurča s orechovou kôrkou
V kuchynskom robote, rozmixujte orechy (voliteľne s kukuričným škrobom, paprikou a kajenským korením), pokiaľ nie sú orechy nasekané na jemno. . . .
Ryžové rolky so zeleninou a lososom
Najprv nakrájame zeleninu a vytvoríme zmes s kúskami údeného lososa. Do zmesi pridáme trochu sezamu. Do misy nalejeme studenú vodu a namočíme do nej . . .
Plnená roláda z tekvice hokkaido
Najprv najemno rozmixujte ovsené vločky. Najemno nastrúhajte tekvicu a trošku z nej vytlačte šťavu. Zmiešajte vločky a tekvicu a pridajte tam . . .
Kari-kokosové krevety
V hlbokej panvici, zohrejeme asi 2 minúty kokosový olej, pridáme cibuľu ½ lyžičky soli a za stáleho miešania podusíme, kým nezmäkne, asi 5 minút. . . .
Grilované kuracie prsia s čučoriedkovým guacamole
Do mixéru dáme grécky jogurt, šťavu z dvoch limetiek, rascu, soľ, cesnak, mleté chilli papričky, korenie chipotle a omáčku Adobo a mixujeme 30 sekúnd . . .
Krémová polievka z uhoriek
Rozohrejte olej na panvici. Pridajte cibuľu a cesnak a varte 1-4 minúty. Pridajte citrónovú šťavu a varte 1 minútu, potom pridajte uhorky, vývar, . . .
Gnocchi z tekvice hokaido
Tekvicu umyjeme, zbavíme ju semienok, šupku ponecháme. Rúru si predhrejeme na 160 stupňov. Tekvicu nakrájame na menšie kúsky a dáme ju na plech, na . . .
Pastiersky koláč
Trúbu predhrejeme na 170 stupňov. Zapekaciu misu vymažte olivovým olejom. V hrnci rozpáľte polievkovú lyžicu olivového oleja a 1 až 2 minúty restujte . . .
Losos s uhorkovo reďkovkovým relishom
Predhrejte rúru na 150 stupňov. Položte lososa na plech, na ktorom je papier na pečenie a pokvapkajte ho s 2 lyžicami olivového oleja. Dochuťte ho . . .
Sladké zemiaky plnené bielou fazuľou a kelom.
Predhrejte rúru na 200 ° C. Očistite sladké zemiaky a prepichnite ich na niekoľkých miestach vidličkou. Položte ich na plech a pečte do mäkka asi . . .
Pečený losos a jarná cibuľka s mätovo-kaparovým pestom
Predhrejte rúru na 200 stupňov. Potrite plech na pečenie olivovým olejom, dajte cibuľku na plech a pokvapkajte 2 lyžicami olivového oleja a bohato . . .
Tuniakové gule s citrónom a petržlenovou vňaťou
Zmiešajte rukami dohromady všetky prísady. Vytvorte 16 guličiek o veľkosti golfovej loptičky. Smažte tuniaka na panvici jemne potretej olivovým . . .
Losos s medovo koriandrovou polevou
Opečte semiačka koriandra na suchej teflónovej panvici pri stredne vysokej teplote. Stále miešajte až budú semiačka opražené dozlatista, cca 3 . . .
Pečený losos so šalátom z čerstvej cibule a feniklu
Predhrejte rúru na 180 stupňov. Rozohrejte veľkú panvicu, pridajte 1 lyžicu oleja a krúživými pohybmi rozotrite. Položte lososa na panvicu stranou . . .
Pražma na zázvore
Cesnak a zázvor si postrúhame na kašičku, pridáme soľ, mletú papriku a olej. Rybu si očistíme od šupín, na povrchu ju pár krát priečne narežeme. . . .
Ravioli so šampionovou omáčkou
Do múky rozbijeme dve celé vajíčka, a dva žĺtky. Osolíme, pridáme olej, a vodu. Rukou vymiesime tuhé cesto. Pripravíme si plnku: Do misky si dáme . . .
Zdravé langoše
Pripravíme kvások a cesto zamiesime. Po vykysnutí, pribl. po ¾ hodine vypracujeme malé bochníčky. Po ¼ hodine porozťahujeme na okrúhle placky a v . . .
Diétne palacinky
Všetko dajte do mixéra a rozmixujte. Vzniknuté cesto smažte na teflónovej panvici, ktorú predom len ľahko potriete kokosovým alebo olivovým olejom. . . .
Studená uhorkovo-mätová polievka
V kuchynskom robote pomelieme uhorky s paprikou do hrubej pasty. Potom pridáme mätu a cesnak, a necháme ešte 15 sekúnd miešať. Túto zmes dajte do . . .
Losos s mätovo pistáciovým pestom
Mätu, pistácie, cesnak a parmezán rozmixujeme v mixéri. Keď sú ingrediencie rozmixované, pomaly pridávame olivový olej. Nakoniec dochutíme soľou a . . .
|<<          1 2 3           >>|