-
Špenát si pripravíme na pare, cca 10 minút. Keď je hotový, vyžmýkame z neho prebytočnú vodu. Všetky suroviny dáme do mixéra a rozmixujeme na hladké cesto. Zmes by mala byť ako na klasické palacinky, . . .
-
Najprv si urobíme omáčku. Paradajky, cibuľu a cesnak si nakrájame na menšie kúsky a rozmixujeme v mixéri. Paradajkovú zmes prelejeme do hrnca, pridáme ocot, korenie a soľ. Dáme variť sem tam . . .
-
Rozmarín:
Nie veľa ľudí vie, že rozmarín obsahuje karnosolovú kyselinu a karnozol, čo sú skvelé protizápalové látky. Tieto dve zlúčeniny blokujú COX-2, čo je enzým, ktorý spôsobuje v tele bolesť a . . .
-
Popučte banány v miske, pomiešajte s ovsom a korením. Vytvarujte sušienky a pečte 15 min na 180 stupňov . . .
-
Avokádo poriadne roztlačte vydličkou na kašu, pridajte kakao a med (sirup z agáve) a dokladne premiešajte. . . .
-
Všetky ingrediencie odšťaviť v odšťavovači . . .
-
Mätu, pistácie, cesnak a parmezán rozmixujeme v mixéri. Keď sú ingrediencie rozmixované, pomaly pridávame olivový olej. Nakoniec dochutíme soľou a korením.
Zemiaky aj so šupkou dajte variť do hrnca . . .
-
Mlieko ohrejeme max. na 40 stupňov, osladíme, rozdrobíme kvasnice a necháme stáť v teple, kým kvasnice vyplávajú na hladinu. Preosiatu múku osolíme, vmiešame mlieko s kvasnicami a vajce. Cesto . . .
-
Predhrejeme rúru na 180 stupňov. Na panvici si roztopíme maslo a kokosový olej. Pridáme cibuľu a pražíme do zlatista. Potom vložíme cuketu, osolíme a okoreníme a varíme na miernom ohni za občasného . . .
-
Určité zdroje radia špaldu medzi zdravotné obilie č. 1. Špalda nie je len odroda pšenice. Špaldová látka sa javí byť medzi všetkými ostatnými rastlinami najbližšou príbuznou ľudskej plazmy (ľudskej . . .