- 
			
			
			
	
			
			Pripravíme kvások a cesto zamiesime. Po vykysnutí, pribl. po ¾ hodine vypracujeme malé bochníčky. Po ¼ hodine porozťahujeme na okrúhle placky a v horúcom oleji vypečieme. . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Naši predkovia jedávali strukoviny takmer denne. V dnešnej dobe na ne buď zabúdame alebo sa im zámerne vyhýbame.  Bojíme sa dlhého varenia, mnohohodinového namáčania a hlavne nadúvania. Ale nemali by . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			1. Rozprávať 
Čas v telocvični je určený na tréning a nie na sociálne vykecávanie s kámoškami.  Pozdraviť priateľov, alebo spolucvičiacich je v poriadku, ale vykecávať sa 20 minút s okolo stojacími . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Používajte zdravé tuky Nie všetky tuky sú zlé. Zvoľte nenasýtené tuky (napr. olivový olej) pred nasýtenými tukmi, ako je maslo. Ale používajte ich s mierou, pretože všetky tuky obsahujú dosť . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Cítili ste už niekedy bolesť po tréningu do ktorého ste vložili viac úsilia ako obvykle, alebo v ktorom ste cvičili nové cviky alebo aktivity ako obyčajne? Táto bolesť svalov sa objaví zvyčajne až na . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Po celé stáročia, čaj je jedným z najzdravších a najobľúbenejší nápojov po celom svete. Je známy ako jeden z najzdravších, stimulačných, jednoduchých a bezpečných liekov v boji proti rôznym chorobám . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Dajte uvariť vodu do veľkého hrnca, osoľte ju. Zmiešajte krupicu, múku, zomleté orechy, vajcia, sol, olej, vodu. Vznikne vám haluškové cesto. Vodu dajte najskôr 200ml, potom prípadne postupne . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Dajte všetky ingrediencie do odšťavovača a odšťavte. Podávajte s ľadom.  . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Dáme si na panvicu kokosový olej a na miernom ohni ho roztopíme. Pridáme kúsky morčacieho mäsa, posypeme ho soľou a korením a opražíme pekne dozlata. Pridáme jablká a varíme asi dve minútky, kým . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Vývar a cuketu dajte do hrnca a priveďte k varu. Znížte teplotu a varte po dobu 7-10 minút. Rozmixujte zmes s ponorným mixérom, až sa stane kompaktná. Postupne pridajte syr a varte kým sa neroztopí. . . .