-
Najprv si odšťavte ananás a šťavu dajte do nádoby na ľad. Potom odšťavte pomaranče a šťavu dajte do druhej nádoby na ľad. Obe dajte zamraziť do mrazničky. Jogurt, banán, med a škoricu rozmixujte v . . .
-
Odrežeme vrch paradajky a vnútro vydlabeme. Ak vám paradajka nestojí, môžete zo spodu trošku zrezať, ale len trošku aby ste nepoškodili dno. Na dno nasypte pol lyžičky talianskych byliniek, pridajte . . .
-
Z bielka vyšľahajte redší sneh. V mise zmiešajte strúhanku s parmezánom, cesnakom a korením. Cukety umyte, osušte a nakrájajte na 3 mm hrubé kolieska. Každé koliesko vložte do snehu a potom . . .
-
Dajte jahody, melón, broskyne, malinový sorbet a pomarančový džús do mixéra a premiešajte, pokiaľ nebude zmes krémová. V prípade potreby pridajte ďalšiu pomarančovú šťavu. Ihneď podávajte vo vysokých . . .
-
Príprava ako krupicová kaša. . . .
-
Dajte všetky ingrediencie do odšťavovača a odšťavte. Podávajte s ľadom. . . .
-
Krátky úvod do histórie cukru
Dlhé stáročia ľudia sladili jedlá len medom a prírodnými šťavami. Cukor vo výraznej miere prerazil až v 19. storočí. Vtedy prišli nové technológie, ktoré umožnili jeho . . .
-
Plank je jedným z populárnych cvičení v izometrickom tréningu. Počas robenia Planku svaly pracujú proti stacionárnemu odporu. Toto cvičenie sa bežne vykonáva počas regenerácie alebo procese . . .
-
Beh je v podstate bratranec chôdze. Áno, beh je skvelý, ale po pravde povedané, tak isto je skvelá aj chôdza. A myslím si, že chôdza je naozaj úžasná. Pýtate sa prečo? Vzhľadom k tomu, že ak sa . . .
-
Cesto: bielky vyšľaháne s prebio sweet, pridáme žĺtky. Varechou zľahka zamiešame preosiate kakao so sódou. Cesto rozdelíme na dve časti, rozotrieme ho na mastný papier a pečieme pri teplote 220 °C . . .