-
Všetky ingrediencie odšťaviť v odšťavovači. . . .
-
Vývar a cuketu dajte do hrnca a priveďte k varu. Znížte teplotu a varte po dobu 7-10 minút. Rozmixujte zmes s ponorným mixérom, až sa stane kompaktná. Postupne pridajte syr a varte kým sa neroztopí. . . .
-
Uvaríme si quinou al dente. Zoberiete šálku quinoy a 1,25 šálky vody. Priveďte do varu, znížte teplotu a varte 10 minút. Ak chcete môžete si uvariť quinou podľa návodu na obale. Vo veľkej miske . . .
-
Krátky úvod do histórie cukru
Dlhé stáročia ľudia sladili jedlá len medom a prírodnými šťavami. Cukor vo výraznej miere prerazil až v 19. storočí. Vtedy prišli nové technológie, ktoré umožnili jeho . . .
-
Predhrejte rúru na 180 stupňov. Rozohrejte veľkú panvicu, pridajte 1 lyžicu oleja a krúživými pohybmi rozotrite. Položte lososa na panvicu stranou bez kože a opražte dozlatista (približne 3 minúty). . . .
-
Všetko rozmixovať v mixéri . . .
-
Cukety poriadne umyjeme a osušíme. Potom si po dĺžke nakrájame tenké pásiky aj so šupkou. Pásiky dáme naparovať približne na 2-3 minúty. Po naparení ich osušíme a necháme vychladnúť. Kozí syr si . . .
-
Naši predkovia jedávali strukoviny takmer denne. V dnešnej dobe na ne buď zabúdame alebo sa im zámerne vyhýbame. Bojíme sa dlhého varenia, mnohohodinového namáčania a hlavne nadúvania. Ale nemali by . . .
-
Kurkuma patrí medzi rastliny, ktorá je nenáročná na pestovanie vo vnútri domu či bytu. Nepotrebuje skoro žiadnu starostlivosť a má rada čiastočné svetlo. Môžete z nej časti odtrhnúť a zvyšok nechať v . . .
-
Silný antioxidant v šťave z granátového jablka je prospešný pri prevencií kôrnateniu tepien.
Popis
Granátové jablko nie je v každej krajine bežné ovocie a stojí o niečo viac ako iné bežné . . .