-
Cítili ste už niekedy bolesť po tréningu do ktorého ste vložili viac úsilia ako obvykle, alebo v ktorom ste cvičili nové cviky alebo aktivity ako obyčajne? Táto bolesť svalov sa objaví zvyčajne až na . . .
-
Zemiaky uvaríme, ošúpeme a urobíme z nich kašu. V kuchynskom robote dobre zmiešame zemiakovú kašu s vodou, cukrom, soľou a maslom. Keď je všetko dobre premiešané pridáme múku a droždie. Znovu necháme . . .
-
Nekrákame si na kocky 4 veľké mrkvy, jednu stredne veľkú cibuľu, a dve stredne veľké jablká. Všetko orestujeme na masle. Potom pridáme lyžicu kokosového cukru a restujeme ďalších 5 minút. Pridáme . . .
-
Pred tridsiatimi minútami ste zjedli zmrzlinu a teraz cítite bolesť a napätie v žalúdku? Ak ste sa v tej vete spoznali, je veľmi pravdepodobné, že trpíte neznášanlivosťou na laktózu.
Laktóza je . . .
-
Všetko dajte do mixéra a rozmiešajte. . . .
-
Cuketu očistíme, umyjeme a na hrubo postrúhame. V miske zmiešame sypké suroviny, pridáme vajíčka, tvaroh, soľ a korenie. Nakoniec pridáme postrúhanú cuketu z ktorej sme vyžmýkali vodu. Z cesta . . .
-
Krátky úvod do histórie cukru
Dlhé stáročia ľudia sladili jedlá len medom a prírodnými šťavami. Cukor vo výraznej miere prerazil až v 19. storočí. Vtedy prišli nové technológie, ktoré umožnili jeho . . .
-
Beh je v podstate bratranec chôdze. Áno, beh je skvelý, ale po pravde povedané, tak isto je skvelá aj chôdza. A myslím si, že chôdza je naozaj úžasná. Pýtate sa prečo? Vzhľadom k tomu, že ak sa . . .
-
Dajte hrach do vriacej vody o objeme dvoch šálok. Varte do mäkka, cca 3 minúty. Vysušte a nechajte vychladnúť. Potom ho rozmixujte. Pridajte zvyšné prísady, okrem olivového oleja a rozmixujte do . . .
-
Veľa ľudí má problém pri varení z receptov, kde sa uvádza množstvo ako tekutina, presnejšie povedané v mernej jednotke „pohár“ alebo „šálka“. Je pravda, že niektoré potraviny v pevnom (sypkom) stave . . .