-
Zmiešajte cibuľu s limetkovou šťavou a nechajte odstáť asi 10 minút. Pridajte zvyšné ingrediencie okrem syru feta, dobre premiešajte a nechajte v chladničke po dobu 1 hodiny. Vyberte z chladničky, . . .
-
Cuketu, paradajky a mozarellu si nakrájame na cca 1 cm hrubé plátky. Na plech naukladáme nakrájanú cuketu a trošku posypeme korením na zeleninu. Na to poukladáme paradajky a každú potrieme bazalkovým . . .
-
Naši predkovia jedávali strukoviny takmer denne. V dnešnej dobe na ne buď zabúdame alebo sa im zámerne vyhýbame. Bojíme sa dlhého varenia, mnohohodinového namáčania a hlavne nadúvania. Ale nemali by . . .
-
Očistite mrkvu aj červenú repu a nakrájajte ju na tenké rezance, alebo použite spiralizér. Ingrediencie na dresing dajte do mixéra a do hladka rozmixujte. Červenú repu a mrkvu dajte na tanier, . . .
-
Všetky ingrediencie odšťaviť v odšťavovači . . .
-
Aký si zdravý ? Stravuješ sa zdravo ? Cvičíš pravidelne ? Piješ prinajmenšom aspoň 8 pohárov vody denne ? Myslíš že máš dostatok spánku každý deň ? Naše telo je náš chrám a musíme sa oň starať ak . . .
-
Príprava ako krupicová kaša. . . .
-
Vyberte filé z lososa z chladničky a nechajte odpočívať pri izbovej teplote asi 10 minút. Zatiaľ pripravte omáčku.
Do mixéra pridáme kyslú smotanu, zelenú cibuľku, koriander, limetkovú šťavu, . . .
-
Vyšľaháme vajcia s cukrom na penu, ostatné suroviny a poriadne vymiešame. Cesto by malo mať bábovkovú konzistenciu. V prípade, že máte menej šťavnatú mrkvu, pridáme trochu vody. Plech vymastíme . . .
-
Veľa ľudí má problém pri varení z receptov, kde sa uvádza množstvo ako tekutina, presnejšie povedané v mernej jednotke „pohár“ alebo „šálka“. Je pravda, že niektoré potraviny v pevnom (sypkom) stave . . .