-
Všetko rozmixovať v mixéri . . .
-
Do misy si dáte múky, cukor, soľ a sódu bikarbónu. Na vrch dáte neochutený grécky jógurt. Jemne premiešate, pokým nedostanete hladké, polomäkké cesto. Cesto potom vytvarujete do bochníka a dáte na . . .
-
V našom každodennom živote jeme veľa potravín, ktoré obsahujú tuky. Ale pravdou je, že väčšina z nás nevie o tukoch skoro vôbec nič.
Sú všetky potraviny, ktoré jeme, naozaj bez zlých tukov, alebo . . .
-
Cuketu najemno nastrúhame, posolíme a necháme postáť 15 minút. Za tento čas pustí veľmi veľa šťavy. Poriadne ju vyžmýkame od tekutiny aby ostala čo najsuchšia. K cukete pridáme pridáme strúhaný tvrdý . . .
-
Špenát si pripravíme na pare, cca 10 minút. Keď je hotový, vyžmýkame z neho prebytočnú vodu. Všetky suroviny dáme do mixéra a rozmixujeme na hladké cesto. Zmes by mala byť ako na klasické palacinky, . . .
-
Za exotickým názvom sa skrýva tradičná juhoamerická plodina, ktorú v poslednej dobe objavuje celý svet. Hoci sa pestuje už 5 000 rokov, až teraz zažíva svoj veľký boom. A má aj prečo. Je bohatým . . .
-
Dajte jahody, melón, broskyne, malinový sorbet a pomarančový džús do mixéra a premiešajte, pokiaľ nebude zmes krémová. V prípade potreby pridajte ďalšiu pomarančovú šťavu. Ihneď podávajte vo vysokých . . .
-
Každý z nás si z času na čas potrebuje nejako uspokojiť chuť na sladké. Veľká väčšina bežných sladkostí je však sladená rafinovaným bielym cukrom. Určite stojí za to naučiť sa využívať iné, oveľa . . .
-
Nazrite do kuchyne a nájdete najlepšie kondicionéry ktoré vám hydratujú a oživia vaše vlasy. Predstavíme si štyri rôzne masky pre každý typ vlasov. Všetky masky sú jednoduché a pripravíte ich za pár . . .
-
Mlieko ohrejeme max. na 40 stupňov, osladíme, rozdrobíme kvasnice a necháme stáť v teple, kým kvasnice vyplávajú na hladinu. Preosiatu múku osolíme, vmiešame mlieko s kvasnicami a vajce. Cesto . . .