-
Mlieko ohrejeme max. na 40 stupňov, osladíme, rozdrobíme kvasnice a necháme stáť v teple, kým kvasnice vyplávajú na hladinu. Preosiatu múku osolíme, vmiešame mlieko s kvasnicami a vajce. Cesto . . .
-
Najprv si urobíme omáčku. Paradajky, cibuľu a cesnak si nakrájame na menšie kúsky a rozmixujeme v mixéri. Paradajkovú zmes prelejeme do hrnca, pridáme ocot, korenie a soľ. Dáme variť sem tam . . .
-
Na prípravu koláčiku použijeme malý plech, prípadne väčšiu zapekaciu misu. Najskôr zmiešame sypké prísady - obe múky, mak a xylitol. 1/3 sypkej zmesi nasypeme na spodok plechu, dáme na ňu polovicu . . .
-
Každý z nás si z času na čas potrebuje nejako uspokojiť chuť na sladké. Veľká väčšina bežných sladkostí je však sladená rafinovaným bielym cukrom. Určite stojí za to naučiť sa využívať iné, oveľa . . .
-
Všetky ingrediencie odšťaviť v odšťavovači. . . .
-
Všetko dajte do mixéra a rozmiešajte. . . .
-
Predhrejeme rúru na 190 ° C. Kuracie prsia potrieme zľahka olivovým olejom a dochutíme soľou a korením. Prsia pečieme v rúre 20 minút.
Zahrejeme na panvici 3 lyžice olivového oleja a osmažíme . . .
-
Pokrájajte sušené paradajky a špenát na malé kúsky a potom ich premiešajte s píniovými orieškami.
Vyklepte kuracie rezne a na vrch dajte pripravený mix. Prehnite kuracie prsia a spojte ich . . .
-
Dajte uvariť vodu do veľkého hrnca, osoľte ju. Zmiešajte krupicu, múku, zomleté orechy, vajcia, sol, olej, vodu. Vznikne vám haluškové cesto. Vodu dajte najskôr 200ml, potom prípadne postupne . . .
-
Správny playlist neznamená len vybrať kopec piesní, ktoré počúvate v rádiu. Hovoríme doslova o „odbornom“ výbere piesní, ktoré dokážu automaticky spáliť vaše kalórie. Manipulácia s tempom pesničiek . . .