Nekysnutý a nemiesený chlieb zo špaldovej a ľanovej múky



Ingrediencie: Postup:

Do misy si dáte múky, cukor, soľ a sódu bikarbónu. Na vrch dáte neochutený grécky jógurt. Jemne premiešate, pokým nedostanete hladké, polomäkké cesto. Cesto potom vytvarujete do bochníka a dáte na plech s papierom na pečenie. Pečte na 190 stupňov 50 minút.

Poznámka:

Ľanovú múku získate zomletím ľanových semiačok v mlymčeku na kávu. Poprípade môžte ľanovú múku vynechať a dať 500g špaldovej.

17.1.2014

GALÉRIA:

DISKUSIA:

Slavomira
Jedla som tento chlebik a nema chybu,ziadnemu sa nevyrovna-chutovo. Aj teraz si ho idem upiect a uz sa neviem nan dockat to bude dobrotka.
Reagovať | 24. 1. 2014, 13:30:57