- 
			
			
				
			
			Vločky namočíme cez noc do mlieka (necháme v chladničke). Ráno pridáme vajce, múku, soľ, prášok do pečiva, škoricu, xylitol a všetko dobre premiešame. Dáme na rozohriatu panvicu s trochou oleja (asi . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Cuketu najemno nastrúhame, posolíme a necháme postáť 15 minút. Za tento čas pustí veľmi veľa šťavy. Poriadne ju vyžmýkame od tekutiny aby ostala čo najsuchšia. K cukete pridáme pridáme strúhaný tvrdý . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Dajte všetky ingrediencie do odšťavovača a odšťavte. Podávajte s ľadom.  . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Tekvica Hokkaido má sýtu sladkú chuť a pomáha pri čistení organizmu. Používa sa pri poruchách funkcie žalúdku, ochorenia sleziny. Je vynikajúca pre diabetikov. Obsahuje provitamín A - beta karotén a . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Odšťavte jablká v odšťavovači. Jablkovú šťavu spolu s mandľovým mliekom zohrejte na miernom ohni (nie variť). Nalejte do pohára a posypte postrúhaným muškátovým orieškom a škoricou. Hneď vypite.  . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Spoločné rodinné jedenie je ideálne pre zblíženie sa s dieťaťom.
Americkí vedci odhalili, že pravidelné rodinné jedlá sú skvelé pre zlepšenie duševného zdravia detí, najmä dospievajúcich.
Do . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Dajte všetky ingrediencie do odšťavovača a odšťavte. Podávajte s ľadom. . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Do stredne veľkej misy pridajte: cícerovo fazuľovú múku, stéviu, proteínový prášok, prášok do pečiva a sódu. Odložte misu bokom. Rozpoľte avokádo, odstráňte jadro a lyžičkou vydlabte avokádo do . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Predhrejte rúru na 200 °C. Položte veľký kus alobalu na plech tak, aby ho bolo dosť na zabalenie lososa. 
V miske zmiešajte med, horčicu, citrónovú šťavu, olej, papriku, čili lupienky, červenú . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			V dobe, keď si kontrolujeme spánok cez smart hodinky, meriame tep, čítame štatistiky a hľadáme každú drobnosť, ktorá nám pomôže cítiť sa lepšie — vstupuje do hry aj technológia, ktorá presahuje . . .