Pečený losos so šalátom z čerstvej cibule a feniklu



Ingrediencie: Postup:

Predhrejte rúru na 180 stupňov. Rozohrejte veľkú panvicu, pridajte 1 lyžicu oleja a krúživými pohybmi rozotrite. Položte lososa na panvicu stranou bez kože a opražte dozlatista (približne 3 minúty). Otočte lososa a preneste ho do zapekacej misy a dajte do rúry. Pečte 5 minút.
Poprehadzujte v miske dohromady fenikel, výhonky hrášku, cibuľu, listy koriandra, ocot a zvyšné 3 polievkové lyžice oleja; dochutíme soľou.

Na tanier dajte plátky rajčiny, osoľte ich a položte na ne lososa. Na vrch lososa dajte pripravený šalát a pokvapkajte ho olejom. Dochuťte soľou a ozdobte vetvičkami koriandra.

14.3.2013

GALÉRIA:

DISKUSIA:

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár. Buďte prvý.