Losos s uhorkovo reďkovkovým relishom



Ingrediencie:
  • 1 filet z lososa bez koža
  • 1 lyžica extra panenského olivového oleja
  • Soľ a čerstvo mleté čierne korenie
  • 1/4 šálky nakrájanej reďkovky
  • 1/2 šálky olúpanej a nakrájanej uhorky
  • 1 polievková lyžica chrenu
  • 3 polievkové lyžice jarnej cibuľky nakrájanej na tenké plátky
Postup:

Predhrejte rúru na 150 stupňov. Položte lososa na plech, na ktorom je papier na pečenie a pokvapkajte ho s 2 lyžicami olivového oleja. Dochuťte ho soľou a korením. Lososa pečte približne 8 až 10 minút (bude nepriehľadný okolo okrajov). Medzitým zmiešajte reďkovky, uhorku, chren a jarnú cibuľku, a zostávajúce lyžičky oleja. Ochutíme soľou a korením. Podávame s lososom.

10.5.2013

GALÉRIA:

DISKUSIA:

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár. Buďte prvý.