-
Tekvica Hokkaido má sýtu sladkú chuť a pomáha pri čistení organizmu. Používa sa pri poruchách funkcie žalúdku, ochorenia sleziny. Je vynikajúca pre diabetikov. Obsahuje provitamín A - beta karotén a . . .
-
Zatiaľ čo väčšina z vás je usilovná, čo sa týka zdravého stravovania a zabezpečenia správnych potravín vo vašej pravidelnej strave, stále je ale potrebné riešiť vitamíny vo forme doplnkov. Je to . . .
-
To je otázka, ktorú si kladieme neustále. Čo je lepšie: odšťavovanie alebo rozmixovanie ? Je jedna metóda lepšia ako tá druhá? Džúsy aj smoothie hrajú dôležitú úlohu v každom wellness programe a my . . .
-
Umiestnite všetky prísady do mixéra a do hladka rozmixujte. Nalejte do pohárov a podávajte so slamkou. . . .
-
Všetky ingrediencie dôkladne rozmixujte v mixéri. . . .
-
Zmiešajte uhorku, petržlenovú vňať, cibuľu a avokádo. Dobre premiešajte. Pridajte zvyšné prísady, dochuťte soľou a korením, dobre premiešajte a podávajte. . . .
-
Predhrejeme rúru na 180 stupňov. Na panvici si roztopíme maslo a kokosový olej. Pridáme cibuľu a pražíme do zlatista. Potom vložíme cuketu, osolíme a okoreníme a varíme na miernom ohni za občasného . . .
-
Predhrejeme rúru na 210 stupňov. Na plech si dáme papier na pečenie. V malej miske zmiešame med, droždie a teplú vodu. Poriadne premiešame vidličkou, aby neostali hrudky. Odložíme misku bokom na 5 . . .
-
Všetko odšťavíme v odšťavovači.
Môžte podávať s ľadom.
Počet porcií 1-2. . . .
-
Nekrákame si na kocky 4 veľké mrkvy, jednu stredne veľkú cibuľu, a dve stredne veľké jablká. Všetko orestujeme na masle. Potom pridáme lyžicu kokosového cukru a restujeme ďalších 5 minút. Pridáme . . .