- 
			
			
			
	
			
			Červená šťava v surovom červenom mäse nie je krv
Červená šťava, ktorá sa často zhromažďuje v baleniach s červeným mäsom nie je krv. Väčšina krvi je odstránená už počas spracovania a všetka ostatná . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Veľa ľudí má problém pri varení z receptov, kde sa uvádza množstvo ako tekutina, presnejšie povedané v mernej jednotke „pohár“ alebo „šálka“. Je pravda, že niektoré potraviny v pevnom (sypkom) stave . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Dajte hrach do vriacej vody o objeme dvoch šálok. Varte do mäkka, cca 3 minúty. Vysušte  a nechajte vychladnúť. Potom ho rozmixujte. Pridajte zvyšné prísady, okrem olivového oleja a rozmixujte do . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Silný antioxidant v šťave z granátového jablka je prospešný pri prevencií kôrnateniu tepien.
 Popis
Granátové jablko nie je v každej krajine bežné ovocie a stojí o niečo viac ako iné bežné . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Koľko kilo chcete schudnúť ?
Skôr ako začnete robiť prvé brušáky alebo začnete vylievať kolu do odpadu, musíte sa rozhodnúť koľko chcete schudnúť. Na schudnutie potrebujete vynaložiť nejaké úsilie a . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Všetky ingrediencie odšťaviť v odšťavovači . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Rovnako ako utierate nábytok od prachu a umývate kúpeľňu, aj ľudské telo potrebuje vyčistiť. Predovšetkým vtedy, ak sú súčasťou Vašej stravy balené potraviny, hydrogenované tuky a oleje, biela múka a . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Pšeno poriadne prepláchneme, aby nebolo horké. Dáme ho variť do vody v pomere 1 diel pšena, 2 diely vody. Privedieme do varu, trošičku osolíme. Stiahneme oheň na minimum a varíme pod pokrievkou 15-20 . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Aký si zdravý ? Stravuješ sa zdravo ? Cvičíš pravidelne ? Piješ prinajmenšom aspoň 8 pohárov vody denne ? Myslíš že máš dostatok spánku každý deň ? Naše telo je náš chrám a musíme sa oň starať ak . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Vo veľkom hrnci si uvaríme penne v slanej vode, pokiaľ nebudú al dente. Do veľkej servírovacej misky si rozdrobíme kozí syr, pridáme nakrájanú rukolu (aj so stonkou), na štvrtky nakrájané cherry . . .