- 
			
			
			
	
			
			Najprv si odšťavte ananás a šťavu dajte do nádoby na ľad. Potom odšťavte pomaranče a šťavu dajte do druhej nádoby na ľad. Obe dajte zamraziť do mrazničky. Jogurt, banán, med a škoricu rozmixujte  v . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Udusíme rebarboru. Vložíme ju do mixéra a rozmixujeme dohladka. Potom k nej vmiešame jogurt, pomarančovú šťavu a xylitol. Zmes dáme do plytkej nádoby, prikryjeme a dáme do mrazničky na 3 – 4 hodiny, . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Avokáda vydličkou roztlačíme na kašu a pridáme šťavu z citróna. Dokladne premiešame a potom pridáme zvyšné prísady a znova dobre všetko spolu premiešame. Guacamole podávame s pečivom. . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Všetky ingrediencie dôkladne rozmixujte v mixéri. . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Všetko rozmixovať v mixéri . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Do malého hrnca dáme čokoládu. Do väčšieho hrnca dáme hriať vodu a hrniec s čokoládou dáme do vody a za stáleho miešania roztopíme čokoládu. Potom dáme do čokolády kokosový olej a miešame kým sa obe . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Predhrejte rúru na 150 stupňov. Bohato potrite veľký plech na pečenie olivovým olejom, asi 2 polievkové lyžice. Poukladajte baklažán na plech. Posypte soľou a čerstvo mletým čiernym korením. Pečte po . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Dajte dužinu z kokosového orecha, citróny a ananás do odšťavovača a odšťavte. Do tejto šťavy potom nalejte kokosovú vodu z orecha a pridajte ľad.  . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			1. Rozprávať 
Čas v telocvični je určený na tréning a nie na sociálne vykecávanie s kámoškami.  Pozdraviť priateľov, alebo spolucvičiacich je v poriadku, ale vykecávať sa 20 minút s okolo stojacími . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Každý z nás si z času na čas potrebuje nejako uspokojiť chuť na sladké. Veľká väčšina bežných sladkostí je však  sladená rafinovaným bielym cukrom. Určite stojí za to naučiť sa využívať iné, oveľa . . .