-
V hlbokej panvici, zohrejeme asi 2 minúty kokosový olej, pridáme cibuľu ½ lyžičky soli a za stáleho miešania podusíme, kým nezmäkne, asi 5 minút. Medzitým v miske zmiešame koriander, rascu, kurkumu, . . .
-
Všetci vieme, že jediný spôsob, ako schudnúť, je cvičenie, a čo je dôležitejšie, jesť zdravo a primerane. Ale vedci tvrdia, že existuje niekoľko "trikov", ktoré vám môžu pomôcť dosiahnuť ideálnu . . .
-
Pokrájajte sušené paradajky a špenát na malé kúsky a potom ich premiešajte s píniovými orieškami.
Vyklepte kuracie rezne a na vrch dajte pripravený mix. Prehnite kuracie prsia a spojte ich . . .
-
Avokádo očistíme, zbavíme kôstky, pokrájame a pokvapkáme citrónovou šťavou, aby nám nezhnedlo. Pridáme ostatné suroviny, dáme do mixéra, rozmixujeme a dochutíme soľou. . . .
-
Najprv najemno rozmixujte ovsené vločky. Najemno nastrúhajte tekvicu a trošku z nej vytlačte šťavu. Zmiešajte vločky a tekvicu a pridajte tam nadrobno nakrájanú orestovanú cibuľu, majoránku, nasekanú . . .
-
Mätu, pistácie, cesnak a parmezán rozmixujeme v mixéri. Keď sú ingrediencie rozmixované, pomaly pridávame olivový olej. Nakoniec dochutíme soľou a korením.
Zemiaky aj so šupkou dajte variť do hrnca . . .
-
Mäso umyjeme a osušíme. Vyrobíme si koreninovú zmes zo soli, korenia a tymianu, ktorou potrieme mäso. V hrnci alebo v hlbokej panvici zohrejeme kokosový olej, dáme doň olúpané strúčiky cesnaku . . .
-
Určité zdroje radia špaldu medzi zdravotné obilie č. 1. Špalda nie je len odroda pšenice. Špaldová látka sa javí byť medzi všetkými ostatnými rastlinami najbližšou príbuznou ľudskej plazmy (ľudskej . . .
-
Po celé stáročia, čaj je jedným z najzdravších a najobľúbenejší nápojov po celom svete. Je známy ako jeden z najzdravších, stimulačných, jednoduchých a bezpečných liekov v boji proti rôznym chorobám . . .
-
Pšeno poriadne prepláchneme, aby nebolo horké. Dáme ho variť do vody v pomere 1 diel pšena, 2 diely vody. Privedieme do varu, trošičku osolíme. Stiahneme oheň na minimum a varíme pod pokrievkou 15-20 . . .