-
Avokádo poriadne roztlačte vydličkou na kašu, pridajte kakao a med (sirup z agáve) a dokladne premiešajte. . . .
-
Avokáda vydličkou roztlačíme na kašu a pridáme šťavu z citróna. Dokladne premiešame a potom pridáme zvyšné prísady a znova dobre všetko spolu premiešame. Guacamole podávame s pečivom. . . .
-
Dajte všetky ingrediencie do odšťavovača a odšťavte. Podávajte s ľadom. . . .
-
Všetko mixujte v mixéri, kým nezískate požadovanú štruktúru. Pesto vám vydrží v chladničke jeden týždeň. Môžete ho použiť ako doplnok k čerstvým šalátom, k cestovinám alebo ako díp k čerstvej . . .
-
Za exotickým názvom sa skrýva tradičná juhoamerická plodina, ktorú v poslednej dobe objavuje celý svet. Hoci sa pestuje už 5 000 rokov, až teraz zažíva svoj veľký boom. A má aj prečo. Je bohatým . . .
-
Špenát si pripravíme na pare, cca 10 minút. Keď je hotový, vyžmýkame z neho prebytočnú vodu. Všetky suroviny dáme do mixéra a rozmixujeme na hladké cesto. Zmes by mala byť ako na klasické palacinky, . . .
-
Silný antioxidant v šťave z granátového jablka je prospešný pri prevencií kôrnateniu tepien.
Popis
Granátové jablko nie je v každej krajine bežné ovocie a stojí o niečo viac ako iné bežné . . .
-
Najskôr sa budeme zaoberať obilninami. Medzi obilniny zaraďujeme pšenicu (špaldu), ovos, jačmeň, žito, proso, ryžu, kukuricu, ale aj pohánku, quinou a amarant, ktorý síce botanicky patrí do inej . . .
-
Kelsey sa prebudila keď zbadala, ako na ňu z osobnej váhy pozerá cifra 80 kilo. Ako prvé si upravila jedálniček a následne zhodila zo svojej hmotnosti. Teraz vyzerá ako modelka a zúčastňuje sa . . .
-
Predhrejte rúru na 150 stupňov. Bohato potrite veľký plech na pečenie olivovým olejom, asi 2 polievkové lyžice. Poukladajte baklažán na plech. Posypte soľou a čerstvo mletým čiernym korením. Pečte po . . .