-
Avokádo poriadne roztlačte vydličkou na kašu, pridajte kakao a med (sirup z agáve) a dokladne premiešajte. . . .
-
Najprv najemno rozmixujte ovsené vločky. Najemno nastrúhajte tekvicu a trošku z nej vytlačte šťavu. Zmiešajte vločky a tekvicu a pridajte tam nadrobno nakrájanú orestovanú cibuľu, majoránku, nasekanú . . .
-
Zemiaky uvaríme, ošúpeme a urobíme z nich kašu. V kuchynskom robote dobre zmiešame zemiakovú kašu s vodou, cukrom, soľou a maslom. Keď je všetko dobre premiešané pridáme múku a droždie. Znovu necháme . . .
-
Zmiešajte všetky prísady, zohrejte panvicu a urobte 5 palaciniek. Pečieme na každej strane len pár minút. . . .
-
Nekrákame si na kocky 4 veľké mrkvy, jednu stredne veľkú cibuľu, a dve stredne veľké jablká. Všetko orestujeme na masle. Potom pridáme lyžicu kokosového cukru a restujeme ďalších 5 minút. Pridáme . . .
-
Vyšľaháme vajcia s cukrom na penu, ostatné suroviny a poriadne vymiešame. Cesto by malo mať bábovkovú konzistenciu. V prípade, že máte menej šťavnatú mrkvu, pridáme trochu vody. Plech vymastíme . . .
-
Príprava ako krupicová kaša. . . .
-
Cesnak a zázvor si postrúhame na kašičku, pridáme soľ, mletú papriku a olej. Rybu si očistíme od šupín, na povrchu ju pár krát priečne narežeme. Potrieme marinádou z vonku aj z vnútra. Necháme ju cez . . .
-
Dôkladne premiešajte všetky ingrediencie a skladujte ich v sklenej nádobe. Užívajte 4x denne 1 pohár, pokiaľ sa príznaky nestratia. . . .
-
Mätu, pistácie, cesnak a parmezán rozmixujeme v mixéri. Keď sú ingrediencie rozmixované, pomaly pridávame olivový olej. Nakoniec dochutíme soľou a korením.
Zemiaky aj so šupkou dajte variť do hrnca . . .