- 
			
			
				
			
			Predhrejeme rúru na 180 stupňov. Na panvici si roztopíme maslo a kokosový olej. Pridáme cibuľu a pražíme do zlatista. Potom vložíme cuketu, osolíme a okoreníme a varíme na miernom ohni za občasného . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Všetky suroviny na cesto premiešame metličkou v miske.  Na rozpálený vaflovač rozotrieme cesto a pečieme podľa inštrukcii z návodu vaflovača. Ja som ich piekla 5 minút.
 Pokým sa nám robia vafle, v . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Avokádo poriadne roztlačte vydličkou na kašu, pridajte kakao a med (sirup z agáve) a dokladne premiešajte. . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Predhrejte rúru na 150 stupňov. Bohato potrite veľký plech na pečenie olivovým olejom, asi 2 polievkové lyžice. Poukladajte baklažán na plech. Posypte soľou a čerstvo mletým čiernym korením. Pečte po . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Vločky namočíme cez noc do mlieka (necháme v chladničke). Ráno pridáme vajce, múku, soľ, prášok do pečiva, škoricu, xylitol a všetko dobre premiešame. Dáme na rozohriatu panvicu s trochou oleja (asi . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Pokrájajte sušené paradajky a špenát na malé kúsky a potom ich premiešajte s píniovými orieškami.
 Vyklepte kuracie rezne a na vrch dajte pripravený mix. Prehnite kuracie prsia a spojte ich . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Zmiešajte med a arašidové maslo, kým nebudú dobre premiešané. Vmiešajte všetky zvyšné ingrediencie. Vložte zmes do pripravenej panvice s rozmermi 20x30 cm a pečte pri 160 stupňoch asi 15-20 minút. . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Najprv si urobíme omáčku. Paradajky, cibuľu a cesnak si nakrájame na menšie kúsky a rozmixujeme v mixéri. Paradajkovú zmes prelejeme do hrnca, pridáme ocot, korenie a soľ. Dáme variť sem tam . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Rozdrvte sušienky a zmiešajte ich s rozpusteným maslom a 1 lyžicou hnedého cukru. Dajte zmes do chladničky. Zo smotany vyšľahajte šľahačku. Zmiešajte spolu smotanový syr, vanilkový extrakt a zvyšný . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Odrežeme vrch paradajky a vnútro vydlabeme. Ak vám paradajka nestojí, môžete zo spodu trošku zrezať, ale len trošku aby ste nepoškodili dno. Na dno nasypte pol lyžičky talianskych byliniek, pridajte . . .