- 
			
			
				
			
			Veľa ľudí má problém pri varení z receptov, kde sa uvádza množstvo ako tekutina, presnejšie povedané v mernej jednotke „pohár“ alebo „šálka“. Je pravda, že niektoré potraviny v pevnom (sypkom) stave . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Všetky ingrediencie odšťaviť v odšťavovači. . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Vývar a cuketu dajte do hrnca a priveďte k varu. Znížte teplotu a varte po dobu 7-10 minút. Rozmixujte zmes s ponorným mixérom, až sa stane kompaktná. Postupne pridajte syr a varte kým sa neroztopí. . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Udusíme rebarboru. Vložíme ju do mixéra a rozmixujeme dohladka. Potom k nej vmiešame jogurt, pomarančovú šťavu a xylitol. Zmes dáme do plytkej nádoby, prikryjeme a dáme do mrazničky na 3 – 4 hodiny, . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Aký si zdravý ? Stravuješ sa zdravo ? Cvičíš pravidelne ? Piješ prinajmenšom aspoň 8 pohárov vody denne ? Myslíš že máš dostatok spánku každý deň ? Naše telo je náš chrám a musíme sa oň starať ak . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Očistite mrkvu aj červenú repu a nakrájajte ju na tenké rezance, alebo použite spiralizér.  Ingrediencie na dresing dajte do mixéra a do hladka rozmixujte.  Červenú repu a mrkvu dajte na tanier, . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Cuketu, paradajky a mozarellu si nakrájame na cca 1 cm hrubé plátky. Na plech naukladáme nakrájanú cuketu a trošku posypeme korením na zeleninu. Na to poukladáme paradajky a každú potrieme bazalkovým . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Zmiešajte uhorku, petržlenovú vňať, cibuľu a avokádo. Dobre premiešajte. Pridajte zvyšné prísady, dochuťte soľou a korením, dobre premiešajte a podávajte. . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Nastrúhajte cuketu do misky a pred preložením do druhej misky, z nej povytláčajte šťavu. Mätu a jarnú cibuľku nakrájajte na tenké kúsky a pridajte k cukete.
 V miske vyšľahajte vajcia. Do misky s . . .
			
			 
- 
			
			
				
			
			Predhrejte rúru na 180 stupňov. Rozohrejte veľkú panvicu, pridajte 1 lyžicu oleja a krúživými pohybmi rozotrite. Položte lososa na panvicu stranou bez kože a opražte dozlatista (približne 3 minúty). . . .