-
Dôkladne premiešajte všetky ingrediencie a skladujte ich v sklenej nádobe. Užívajte 4x denne 1 pohár, pokiaľ sa príznaky nestratia. . . .
-
Najskôr sa budeme zaoberať obilninami. Medzi obilniny zaraďujeme pšenicu (špaldu), ovos, jačmeň, žito, proso, ryžu, kukuricu, ale aj pohánku, quinou a amarant, ktorý síce botanicky patrí do inej . . .
-
Repu si dáme variť do hrnca a necháme ju tam 8 minút od zovretia vody. Medzitým si dáme zohriať rúru na 190 °C. Repu osušíme, olúpeme a nakrájame. Omastíme si plech olejom a repu opečieme cca 25 . . .
-
Dajte hrach do vriacej vody o objeme dvoch šálok. Varte do mäkka, cca 3 minúty. Vysušte a nechajte vychladnúť. Potom ho rozmixujte. Pridajte zvyšné prísady, okrem olivového oleja a rozmixujte do . . .
-
To je otázka, ktorú si kladieme neustále. Čo je lepšie: odšťavovanie alebo rozmixovanie ? Je jedna metóda lepšia ako tá druhá? Džúsy aj smoothie hrajú dôležitú úlohu v každom wellness programe a my . . .
-
Predhrejeme rúru na 210 stupňov. Na plech si dáme papier na pečenie. V malej miske zmiešame med, droždie a teplú vodu. Poriadne premiešame vidličkou, aby neostali hrudky. Odložíme misku bokom na 5 . . .
-
Suroviny zmiešame, vypracujeme cesto a dáme na 2 hodiny odstáť do chladničky. Cesto rozvaľkáme na asi 1 cm plát, z ktorého vykrajujeme pagáčiky. Ukladáme na plech, povrch potrieme vajcom a posypeme . . .
-
Z bielka vyšľahajte redší sneh. V mise zmiešajte strúhanku s parmezánom, cesnakom a korením. Cukety umyte, osušte a nakrájajte na 3 mm hrubé kolieska. Každé koliesko vložte do snehu a potom . . .
-
Na rozohriaty gril položíme plátky melónu. Grilujeme asi 4 minúty – kým je melón ľahko pripečený, otočíme asi v polovici grilovania. Šalát rozdelíme na veľké servírovacie taniere, vo veľkej mise . . .
-
Cukety poriadne umyjeme a osušíme. Potom si po dĺžke nakrájame tenké pásiky aj so šupkou. Pásiky dáme naparovať približne na 2-3 minúty. Po naparení ich osušíme a necháme vychladnúť. Kozí syr si . . .