-
Tekvicu umyjeme, zbavíme ju semienok, šupku ponecháme. Rúru si predhrejeme na 160 stupňov. Tekvicu nakrájame na menšie kúsky a dáme ju na plech, na ktorý sme dali papier na pečenie a necháme ju piecť . . .
-
Odšťavte jablká v odšťavovači. Jablkovú šťavu spolu s mandľovým mliekom zohrejte na miernom ohni (nie variť). Nalejte do pohára a posypte postrúhaným muškátovým orieškom a škoricou. Hneď vypite. . . .
-
Veľa ľudí má problém pri varení z receptov, kde sa uvádza množstvo ako tekutina, presnejšie povedané v mernej jednotke „pohár“ alebo „šálka“. Je pravda, že niektoré potraviny v pevnom (sypkom) stave . . .
-
Všetky ingrediencie rozmixujte v mixéry. . . .
-
Nie každý znáša dobre mak a pritom je to potravina, ktorá je svojím obsahom prírodného vápniku s inými neporovnateľná. Podľa niektorých informačných prameňov je výluh z mletého maku plne . . .
-
Suroviny zmiešame, vytvoríme riedke palacinkové cesto, ktoré necháme chvíľu odstáť. Ovsený nápoj palacinky prirodzene ochutí svojou sladkastou chuťou a zároveň funguje podobne ako vajíčko. Ak chcete . . .
-
Najprv si v kuchynskom robote zmiešame prvých päť surovín. Zmes dáme do malého plechu, aby bola zmes cca 1cm vysoká. Dáme to na 25-30 minút do mrazničky. Zatiaľ si spravíme čokoládovú polevu. Xylitol . . .
-
Zmiešajte uhorku, petržlenovú vňať, cibuľu a avokádo. Dobre premiešajte. Pridajte zvyšné prísady, dochuťte soľou a korením, dobre premiešajte a podávajte. . . .
-
Z múky, xylitolu, soli, vajca, masla, kyslej smotany a chilli korenia vypracujeme cesto. Zabalené do fólie ho necháme aspoň hodinu v chladničke. Z odležaného cesta formujeme valčeky hrubé asi 1,5 cm . . .
-
Dajte do misky na spodok rukolu. Na ňu dajte nakrájané jahody a pomrvený kozí syr. Osoľte a okoreňte. Pred podávaním pokropte citrónovou zálievkou . . .