-
Najprv si roztopíme kokosový olej. Najlepšie nabrať do väčšej misky nabrať horúcu vodu a do nej ponoriť menšiu misku s kokosovým olejom. Nechať ho rozpustiť pokiaľ nebude olej tekutý. Takto si olej . . .
-
Zmiešajte uhorku, petržlenovú vňať, cibuľu a avokádo. Dobre premiešajte. Pridajte zvyšné prísady, dochuťte soľou a korením, dobre premiešajte a podávajte. . . .
-
Predhrejeme rúru na 200°C. Nakrájame baklažány pozdĺžne na polovičky. Režeme aj so stonkou, ktorá tam ostane pre ozdobu (neje sa). Malým ostrím nožom narežeme niekoľkokrát paralélne dužinu . . .
-
Sušienky rozdrvíme a pridáme rozpustené maslo. Zmes roztlačíme na tortovú formu vystlanú alobalom. Dáme nad paru rozpustiť čokoládu. Zatiaľ si v miske rozmiešame tvaroh s pridaním šľahačky. Keď sa . . .
-
Koľko kilo chcete schudnúť ?
Skôr ako začnete robiť prvé brušáky alebo začnete vylievať kolu do odpadu, musíte sa rozhodnúť koľko chcete schudnúť. Na schudnutie potrebujete vynaložiť nejaké úsilie a . . .
-
Vyšľaháme vajcia s cukrom na penu, ostatné suroviny a poriadne vymiešame. Cesto by malo mať bábovkovú konzistenciu. V prípade, že máte menej šťavnatú mrkvu, pridáme trochu vody. Plech vymastíme . . .
-
Rozmarín:
Nie veľa ľudí vie, že rozmarín obsahuje karnosolovú kyselinu a karnozol, čo sú skvelé protizápalové látky. Tieto dve zlúčeniny blokujú COX-2, čo je enzým, ktorý spôsobuje v tele bolesť a . . .
-
Rozmixujte 2 šálky čerstvých jahôd (ak nemáte môžu byť aj mrazené), kokos, pomarančovú šťavu a polovicu jadierok granátového jablka (1/4 šálky). Mali by ste z toho dostať peknú krémovú textúru. Do . . .
-
Tekvicu umyjeme, zbavíme ju semienok, šupku ponecháme. Rúru si predhrejeme na 160 stupňov. Tekvicu nakrájame na menšie kúsky a dáme ju na plech, na ktorý sme dali papier na pečenie a necháme ju piecť . . .
-
Kurkuma patrí medzi rastliny, ktorá je nenáročná na pestovanie vo vnútri domu či bytu. Nepotrebuje skoro žiadnu starostlivosť a má rada čiastočné svetlo. Môžete z nej časti odtrhnúť a zvyšok nechať v . . .