- 
			
			
			
	
			
			Do hrnca dáme roztopiť maslo, nasypeme špaldovú polohrubú múku a vymiešame. Pridáme horúce osolené mlieko a varíme asi 5 minút za stáleho miešania kým nezáskame kašu. Necháme vychladnúť.
 Oddelime . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Repu si dáme variť do hrnca a necháme ju tam 8 minút od zovretia vody. Medzitým si dáme zohriať rúru na 190 °C. Repu osušíme, olúpeme a nakrájame. Omastíme si plech olejom a repu opečieme cca 25 . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Príprava ako krupicová kaša. . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Aký si zdravý ? Stravuješ sa zdravo ? Cvičíš pravidelne ? Piješ prinajmenšom aspoň 8 pohárov vody denne ? Myslíš že máš dostatok spánku každý deň ? Naše telo je náš chrám a musíme sa oň starať ak . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Dajte všetky ingrediencie do odšťavovača a odšťavte. Podávajte s ľadom.  . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Všetky suroviny poriadne premiešame, cesto dáme na plech vymastený maslom. Dáme do vopred vyhriatej rúry a pečieme 25-30 minút. Po upečení necháme koláč vychladnúť. Ľubovoľne môžeme poliať . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Pravidelne cvičíte, počítate kalórie, jete ovocie a zeleninu a aj napriek tomu sa vám zdá, že vôbec nechudnete? Je možné že ste prehliadli nejaké malé chyby? Ponúkame vám desať najčastejších chýb . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Predhrejte rúru na 200 °C. Položte veľký kus alobalu na plech tak, aby ho bolo dosť na zabalenie lososa. 
V miske zmiešajte med, horčicu, citrónovú šťavu, olej, papriku, čili lupienky, červenú . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Predhrejte rúru na 180 stupňov, na plech položte papier na pečenie. Umyte zemiaky a prekrojte ich na polovicu. Vydlabte zemiakové polovičky, tak aby ste ich mohli napĺňať. Vydlabanú  časť zemiakov . . .
			
			
			 
			
			- 
			
			
			
	
			
			Používajte zdravé tuky Nie všetky tuky sú zlé. Zvoľte nenasýtené tuky (napr. olivový olej) pred nasýtenými tukmi, ako je maslo. Ale používajte ich s mierou, pretože všetky tuky obsahujú dosť . . .