-
Najprv si odšťavte ananás a šťavu dajte do nádoby na ľad. Potom odšťavte pomaranče a šťavu dajte do druhej nádoby na ľad. Obe dajte zamraziť do mrazničky. Jogurt, banán, med a škoricu rozmixujte v . . .
-
V malej panvici opražte nasekané mandle na stredne miernom ohni. Často miešajte až kým nebudú opražené dozlatista. Potom ich dajte ich dole z tepla. Umyte kapustu a nakrájate na dlhé tenké rezance. . . .
-
Popučte banány v miske, pomiešajte s ovsom a korením. Vytvarujte sušienky a pečte 15 min na 180 stupňov . . .
-
Quinou dáme do hrnca s dostatočným množstvom vody, privedieme do varu a varíme 9 minút. Precedíme cez jemné sitko a prepláchneme studenou vodou. Necháme uschnúť.
Bôby dáme do hrnca s horúcou . . .
-
Predhrejeme rúru na 200°C. Nakrájame baklažány pozdĺžne na polovičky. Režeme aj so stonkou, ktorá tam ostane pre ozdobu (neje sa). Malým ostrím nožom narežeme niekoľkokrát paralélne dužinu . . .
-
Beh je zadarmo, môžete ho praktizovať kdekoľvek sa vám zachce a ešte k tomu spálite viac kalórií ako pri hociktorom inom bežnom cvičení.
Pravidelné behávanie môže znížiť riziko vzniku chronických . . .
-
Všetky ingrediencie odšťaviť v odšťavovači . . .
-
Tuniakove steaky dáme do misy. Všetky ingrediencie na tuniaka zmiešame dokopy a vylejeme na steaky. Misu uzavrieme celofánom a dáme na hodinu do ľadničky. Po hodine môžeme tuniaka ugrilovať, z . . .
-
Nie každý znáša dobre mak a pritom je to potravina, ktorá je svojím obsahom prírodného vápniku s inými neporovnateľná. Podľa niektorých informačných prameňov je výluh z mletého maku plne . . .
-
- filety tilapie umyjeme, osušíme a rozrežeme na 4 rovnaké kúsky. Osolíme, okoreníme a z oboch strán krátko opečieme alebo ugrilujeme
- šalotku očistíme a narežeme na tenké rezance. . . .