|<<            1            >>|
Mrazený rebarborový jogurt
Udusíme rebarboru. Vložíme ju do mixéra a rozmixujeme dohladka. Potom k nej vmiešame jogurt, pomarančovú šťavu a xylitol. Zmes dáme do plytkej . . .
Baklažán s cmarom a granátovým jablkom
Predhrejeme rúru na 200°C. Nakrájame baklažány pozdĺžne na polovičky. Režeme aj so stonkou, ktorá tam ostane pre ozdobu (neje sa). Malým ostrím . . .
Pizzové lodičky z cukety
Cuketám odrežeme konce. Prekrojíme ich na polovicu a vydlabeme semiačka. Cukety potrieme obľúbenou omáčkou, približne jedna lyžica na jednu cuketu. . . .
Trojvrstvový jablkový sendvič
Vytvorte si vrstvy sendviča podľa vašej vlastnej fantázie. . . .
Müsli tyčinky s arašidovým maslom
Zmiešajte med a arašidové maslo, kým nebudú dobre premiešané. Vmiešajte všetky zvyšné ingrediencie. Vložte zmes do pripravenej panvice s rozmermi . . .
Hrachové lievance
Dajte hrach do vriacej vody o objeme dvoch šálok. Varte do mäkka, cca 3 minúty. Vysušte a nechajte vychladnúť. Potom ho rozmixujte. Pridajte zvyšné . . .
Cuketovo mätové lievance
Nastrúhajte cuketu do misky a pred preložením do druhej misky, z nej povytláčajte šťavu. Mätu a jarnú cibuľku nakrájajte na tenké kúsky a pridajte k . . .
Pečené vajcia v paradajkových pohárikoch
Odrežeme vrch paradajky a vnútro vydlabeme. Ak vám paradajka nestojí, môžete zo spodu trošku zrezať, ale len trošku aby ste nepoškodili dno. Na dno . . .
Zapekaná cuketa s mozarellou a paradajkou
Cuketu, paradajky a mozarellu si nakrájame na cca 1 cm hrubé plátky. Na plech naukladáme nakrájanú cuketu a trošku posypeme korením na zeleninu. Na . . .
Pečené baklažány s paradajkami a mätou
Predhrejte rúru na 150 stupňov. Bohato potrite veľký plech na pečenie olivovým olejom, asi 2 polievkové lyžice. Poukladajte baklažán na plech. . . .
Grilované avokádo plnené paradajkovou salsou
Pripravte gril na priame grilovanie na stredne silný oheň.

Pretlačte strúčik cesnaku do stredne veľkej misy. Pridajte olej a . . .
Avokádo s vajcom
Predhrejte rúru na 180 stupňov. Rozkrojte avokádo na polovice a odstráňte kôstku. Vydlabte vnútro avokáda tak, aby ostalo po okrajoch približne pol . . .
|<<            1            >>|