|<<            1            >>|
Kuracie prsia plnené cuketou a syrom s tekvicovými hranolkami
Na panvici zohrejeme kokosový olej, pridáme nastrúhanú cuketu ochutenú čiernym korením a trošku ju opečieme. Odstavíme panvicu a dáme do nej . . .
Kuracie cuketové rolky s domácim jogurtom a paradajkovou omáčkou
Najprv si urobíme omáčku. Paradajky, cibuľu a cesnak si nakrájame na menšie kúsky a rozmixujeme v mixéri. Paradajkovú zmes prelejeme do hrnca, . . .
Králik Villa Magna
Mäso umyjeme a osušíme. Vyrobíme si koreninovú zmes zo soli, korenia a tymianu, ktorou potrieme mäso. V hrnci alebo v hlbokej panvici zohrejeme . . .
Kuracie prsia s pomarančovou omáčkou
Predhrejeme rúru na 190 ° C. Kuracie prsia potrieme zľahka olivovým olejom a dochutíme soľou a korením. Prsia pečieme v rúre 20 minút. Zahrejeme . . .
Pečené kuracie prsia s fazuľkami a horčicovou omáčkou
Očistené kuracie prsia okoreňte grilovacím korením a korením gyros. Na malom množstve olivového oleja prudko opečte mäso cca 5 minút z obidvoch . . .
Kurča s orechovou kôrkou
V kuchynskom robote, rozmixujte orechy (voliteľne s kukuričným škrobom, paprikou a kajenským korením), pokiaľ nie sú orechy nasekané na jemno. . . .
Grilované kuracie prsia s čučoriedkovým guacamole
Do mixéru dáme grécky jogurt, šťavu z dvoch limetiek, rascu, soľ, cesnak, mleté chilli papričky, korenie chipotle a omáčku Adobo a mixujeme 30 sekúnd . . .
Pastiersky koláč
Trúbu predhrejeme na 170 stupňov. Zapekaciu misu vymažte olivovým olejom. V hrnci rozpáľte polievkovú lyžicu olivového oleja a 1 až 2 minúty restujte . . .
Kuracie prsia plnené špenátom a sušenými paradajkami
Pokrájajte sušené paradajky a špenát na malé kúsky a potom ich premiešajte s píniovými orieškami. Vyklepte kuracie rezne a na vrch dajte pripravený . . .
Zajac dusený v pive
Zajaca umyjeme, okoreníme, osolíme a sprudka opečieme. Šalotku a cesnak orestujeme na olivovom oleji, pridáme nakrájanú mrkvu, zarestujeme paradajky . . .
|<<            1            >>|