|<<            1            >>|
Špenátové palacinky s lososom a smotanovým syrom
Špenát si pripravíme na pare, cca 10 minút. Keď je hotový, vyžmýkame z neho prebytočnú vodu. Všetky suroviny dáme do mixéra a rozmixujeme na hladké . . .
Pizza s cuketovým cestom
Cuketu najemno nastrúhame, posolíme a necháme postáť 15 minút. Za tento čas pustí veľmi veľa šťavy. Poriadne ju vyžmýkame od tekutiny aby ostala čo . . .
Zapečená cuketa s krekerami a mozzarellov
Predhrejeme rúru na 180 stupňov. Na panvici si roztopíme maslo a kokosový olej. Pridáme cibuľu a pražíme do zlatista. Potom vložíme cuketu, osolíme a . . .
Grilovaný kozí syr
Cukety poriadne umyjeme a osušíme. Potom si po dĺžke nakrájame tenké pásiky aj so šupkou. Pásiky dáme naparovať približne na 2-3 minúty. Po naparení . . .
Pizza bez lepku
Predhrejeme rúru na 210 stupňov. Na plech si dáme papier na pečenie. V malej miske zmiešame med, droždie a teplú vodu. Poriadne premiešame vidličkou, . . .
Pečené zemiaky plnené zeleninou
Predhrejte rúru na 180 stupňov, na plech položte papier na pečenie. Umyte zemiaky a prekrojte ich na polovicu. Vydlabte zemiakové polovičky, tak aby . . .
Ryžové rolky so zeleninou a lososom
Najprv nakrájame zeleninu a vytvoríme zmes s kúskami údeného lososa. Do zmesi pridáme trochu sezamu. Do misy nalejeme studenú vodu a namočíme do nej . . .
Plnená roláda z tekvice hokkaido
Najprv najemno rozmixujte ovsené vločky. Najemno nastrúhajte tekvicu a trošku z nej vytlačte šťavu. Zmiešajte vločky a tekvicu a pridajte tam . . .
Gnocchi z tekvice hokaido
Tekvicu umyjeme, zbavíme ju semienok, šupku ponecháme. Rúru si predhrejeme na 160 stupňov. Tekvicu nakrájame na menšie kúsky a dáme ju na plech, na . . .
Sladké zemiaky plnené bielou fazuľou a kelom.
Predhrejte rúru na 200 ° C. Očistite sladké zemiaky a prepichnite ich na niekoľkých miestach vidličkou. Položte ich na plech a pečte do mäkka asi . . .
Zdravé langoše
Pripravíme kvások a cesto zamiesime. Po vykysnutí, pribl. po ¾ hodine vypracujeme malé bochníčky. Po ¼ hodine porozťahujeme na okrúhle placky a v . . .
Diétne palacinky
Všetko dajte do mixéra a rozmixujte. Vzniknuté cesto smažte na teflónovej panvici, ktorú predom len ľahko potriete kokosovým alebo olivovým olejom. . . .
Špaldovo-pohánkové celozrnné palacinky
Suroviny zmiešame, vytvoríme riedke palacinkové cesto, ktoré necháme chvíľu odstáť. Ovsený nápoj palacinky prirodzene ochutí svojou sladkastou chuťou . . .
Špaldovo-orechové halušky s bazalkou
Dajte uvariť vodu do veľkého hrnca, osoľte ju. Zmiešajte krupicu, múku, zomleté orechy, vajcia, sol, olej, vodu. Vznikne vám haluškové cesto. Vodu . . .
Otrubová kaša
Príprava ako krupicová kaša. . . .
|<<            1            >>|