|<<            1 2 3          >>|
Cesnakovo-medový losos pečený v alobale
Predhrejte rúru na 200 °C. Položte veľký kus alobalu na plech tak, aby ho bolo dosť na zabalenie lososa. V miske zmiešajte med, horčicu, citrónovú . . .
Losos s koriandrovo-limetkovou omáčkou
Vyberte filé z lososa z chladničky a nechajte odpočívať pri izbovej teplote asi 10 minút. Zatiaľ pripravte omáčku. Do mixéra pridáme kyslú smotanu, . . .
Grilovaný tuniak s cuketovými špagetami a bazalkovým pestom
Tuniakove steaky dáme do misy. Všetky ingrediencie na tuniaka zmiešame dokopy a vylejeme na steaky. Misu uzavrieme celofánom a dáme na hodinu do . . .
Kuracie prsia plnené cuketou a syrom s tekvicovými hranolkami
Na panvici zohrejeme kokosový olej, pridáme nastrúhanú cuketu ochutenú čiernym korením a trošku ju opečieme. Odstavíme panvicu a dáme do nej . . .
Špenátové palacinky s lososom a smotanovým syrom
Špenát si pripravíme na pare, cca 10 minút. Keď je hotový, vyžmýkame z neho prebytočnú vodu. Všetky suroviny dáme do mixéra a rozmixujeme na hladké . . .
Kuracie cuketové rolky s domácim jogurtom a paradajkovou omáčkou
Najprv si urobíme omáčku. Paradajky, cibuľu a cesnak si nakrájame na menšie kúsky a rozmixujeme v mixéri. Paradajkovú zmes prelejeme do hrnca, . . .
Pizza s cuketovým cestom
Cuketu najemno nastrúhame, posolíme a necháme postáť 15 minút. Za tento čas pustí veľmi veľa šťavy. Poriadne ju vyžmýkame od tekutiny aby ostala čo . . .
Králik Villa Magna
Mäso umyjeme a osušíme. Vyrobíme si koreninovú zmes zo soli, korenia a tymianu, ktorou potrieme mäso. V hrnci alebo v hlbokej panvici zohrejeme . . .
Zapečená cuketa s krekerami a mozzarellov
Predhrejeme rúru na 180 stupňov. Na panvici si roztopíme maslo a kokosový olej. Pridáme cibuľu a pražíme do zlatista. Potom vložíme cuketu, osolíme a . . .
Grilovaný kozí syr
Cukety poriadne umyjeme a osušíme. Potom si po dĺžke nakrájame tenké pásiky aj so šupkou. Pásiky dáme naparovať približne na 2-3 minúty. Po naparení . . .
Cestoviny penne s kozím syrom a rukolou
Vo veľkom hrnci si uvaríme penne v slanej vode, pokiaľ nebudú al dente. Do veľkej servírovacej misky si rozdrobíme kozí syr, pridáme nakrájanú rukolu . . .
Tuniakove placky s citrónovou omáčkou
Otvoríme si konzervy s tuniakom a vylejeme z nich šťavu alebo olej. Suchého tuniaka vysypeme do stredne veľkej misky. Pridáme vajcia, citrónovú . . .
Pizza bez lepku
Predhrejeme rúru na 210 stupňov. Na plech si dáme papier na pečenie. V malej miske zmiešame med, droždie a teplú vodu. Poriadne premiešame vidličkou, . . .
Cestoviny s krevetami
Očistíme si krevety, potom ich osmažíme do ružova na kokosovom oleji. Pridáme nadrobno nakrájaný cesnak, nadrobno nasekanú čili papričku a zalejeme . . .
Mrkvová polievka so zázvorom
Nekrákame si na kocky 4 veľké mrkvy, jednu stredne veľkú cibuľu, a dve stredne veľké jablká. Všetko orestujeme na masle. Potom pridáme lyžicu . . .
Pečené zemiaky plnené zeleninou
Predhrejte rúru na 180 stupňov, na plech položte papier na pečenie. Umyte zemiaky a prekrojte ich na polovicu. Vydlabte zemiakové polovičky, tak aby . . .
Chutná cuketová polievka
Vývar a cuketu dajte do hrnca a priveďte k varu. Znížte teplotu a varte po dobu 7-10 minút. Rozmixujte zmes s ponorným mixérom, až sa stane . . .
Kuracie prsia s pomarančovou omáčkou
Predhrejeme rúru na 190 ° C. Kuracie prsia potrieme zľahka olivovým olejom a dochutíme soľou a korením. Prsia pečieme v rúre 20 minút. Zahrejeme . . .
Pečené kuracie prsia s fazuľkami a horčicovou omáčkou
Očistené kuracie prsia okoreňte grilovacím korením a korením gyros. Na malom množstve olivového oleja prudko opečte mäso cca 5 minút z obidvoch . . .
Placky z lososa a quinoy
Nasypte quinou do hrnca a zalejte dvojnásobným množstvom vody. Priveďte do varu, potom zmiernite teplotu a nechajte variť na miernom ohni asi 10 . . .
|<<            1 2 3          >>|