-
Predhrejte rúru na 200 °C. Položte veľký kus alobalu na plech tak, aby ho bolo dosť na zabalenie lososa.
V miske zmiešajte med, horčicu, citrónovú šťavu, olej, papriku, čili lupienky, červenú . . .
-
Brezový cukor je druh prírodného cukru. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je výrazne odlišný. Z konzumácie . . .
-
Všetko dajte do mixéra a rozmiešajte. . . .
-
Určité zdroje radia špaldu medzi zdravotné obilie č. 1. Špalda nie je len odroda pšenice. Špaldová látka sa javí byť medzi všetkými ostatnými rastlinami najbližšou príbuznou ľudskej plazmy (ľudskej . . .
-
Krátky úvod do histórie cukru
Dlhé stáročia ľudia sladili jedlá len medom a prírodnými šťavami. Cukor vo výraznej miere prerazil až v 19. storočí. Vtedy prišli nové technológie, ktoré umožnili jeho . . .
-
Predhrejte rúru na 200 stupňov. Potrite plech na pečenie olivovým olejom, dajte cibuľku na plech a pokvapkajte 2 lyžicami olivového oleja a bohato posypte hrubou soľou a korením. Pečieme pokým spodok . . .
-
Dajte quinou a vodu do panvice a priveďte k varu. Potom znížte teplotu a zakryté duste asi 15 minút, alebo kým quinoa nie je uvarená. Zložte veko, pomiešajte quinou s vidličkou a nechajte vychladnúť . . .
-
BOSU (Balance Trainer) je jedna z viacerých zaujímavých cvičebných nástrojov, ktorý sa v poslednej dobe objavil vo svete fitnesu. Prečo? Pretože sa dá použiť na rôzne aktivity, popri ktorých . . .
-
Svet výživy je plný najrôznejších nezmyslov. V tomto článku uvádzame zopár príkladov, ale je to len špička ľadovca.
1. Vajcia sú škodlivé pre vaše zdravie.
Vajcia sú tak neuveriteľne . . .
-
Zatiaľ čo väčšina z vás je usilovná, čo sa týka zdravého stravovania a zabezpečenia správnych potravín vo vašej pravidelnej strave, stále je ale potrebné riešiť vitamíny vo forme doplnkov. Je to . . .